Víkendový sumár a pozvánka na nadchádzajúce zápasy

Počas uplynulého víkendu nastúpili do súťažných zápasov oba mužské celky a žiaci do 12 rokov. Muži A Croatia Open Championship Po vydarenom výjazde v rámci Croatian Open League pokračovali muži v dobrých výkonoch aj pred domácim publikom. O dve víťazstvá sa najväčšou mierou zapríčinili naši nadhadzovači, ktorí dovoli súperovi skórovať len 4 krát počas celého víkendu. Pri sobotnej výhre 5:3 sa na kopci postupne prestriedali Adam Zacko (6inn), Jaroslav Kosna (2.2inn) a Matej Škerlec (0.1inn). Dominanciu nášho nadhodu podčiarkol Juraj Bartók, ktorý počas nedeľňajšieho duelu odhádzal 8 zmien bez umožneného dobehu. Zápas opäť bez väčších problémov zatvoril Matej Škerlec a mužské áčko si tak po výsledku 7:1 pripísalo 4. výhru do tabuľky základnej časti. Chalani ďakujú za skvelú atmosféru a už teraz sa tešia na nadchádzajúce zápasy na domácom ihrisku. Muži B Extraliga Béčko vycestovalo na svoj druhý extraligový zápas do Trnavy, kde nastúpilo proti A tímu Angles. Omladený káder, ktorého primárnou úlohou je zbierať skúsenosti svojho súpera nedokázal potrápiť a po výsledku 11:0 si pripísal druhú prehru v prebiehajúcej sezóne. U12 rakúska liga Ďalší úspešný víkend majú za sebou aj naši žiaci do 12 rokov. V rakúskom Wiener Neustadt po dobrých výkonoch zaknihovali dve víťazstvá. V úvodnom zápase sa nám podarilo zdolať domácich Diving Ducks v pomere 11:10. V druhom zápase sme potvrdili úlohu favorita proti tímu Attnang-Puchheim Firebirds a zvíťazili sme 10:5. Headcoach Matúš Miko vyzdvihol najmä nadhadzovačov a tímovú hru v útoku. Obzvlášť bol spokojný so situačným pálením. Okrem skvelej hry nás môže tešiť aj pohľad na priebežnú tabuľku, ktorej aktuálne kraľujeme s bilanciou 6 víťazstiev bez jedinej prehry. Najbližšie zápasy Povzbudiť naše tímy na domácich ihriskách budete môcť aj počas tohto týždňa a víkendu. Štvrtok 2.5.2024, 18:00, U12 vs Jelka Maceitos Sobota 4.5.2024, 11:00, Muži A vs Outmen Skalica Sobota 4.5.2024, 15:00, Muži B vs Akademik Košice Na cesty sa opäť vydá žiacky tím U12. Nedeľa 5.5.2024, 11:00 a 13:00, U12 @ Vienna Wanderers Gratulujeme a držíme palce do ďalších zápasov! Príspevok Víkendový sumár a pozvánka na nadchádzajúce zápasy zobrazený najskôr APOLLO Bratislava.

prejsť na článok

Víkendový sumár a pozvánka na nadchádzajúce zápasy

Muži A EXL a Croatia Open Championship Súťažný týždeň otvoril náš A tím extraligovým derby proti tímu Fooze Bratislava. Chlapci potvrdili dobrú formu a so súperom si poradili rozdielovým výsledkom 19:0 po piatich zmenách. Počas víkendu čakal mužov náročný

prejsť na článok

Zápasový sumár a pozvánka na nadchádzajúce zápasy

Týždeň nabitý zápasmi odštartoval ženský tím, ktorý počas sviatočnej stredy cestoval na dohrávané zápasy do Trnavy. Náš omladený tím, ktorý zbiera cenné skúsenosti si nedokázal poradiť s dobre hrajúcimi Pantherkami a po výsledkoch 1:8 a 2:17 sa domov vrá

prejsť na článok

POZVÁNKA NA KONFERENCIU

TEPLO 2023 pozvanka 29032023 mail Prednáška prednesená 18.5.2023 Príspevok POZVÁNKA NA KONFERENCIU zobrazený najskôr MOBILab.sk.

prejsť na článok

Pozvánka na sv. omšu na Povýškach.

Príspevok Pozvánka na sv. omšu na Povýškach. zobrazený najskôr Web Obce Klubina.

prejsť na článok

POZVÁNKA VALIKINOU TRASOU

Najbližšia akcia účasť na akcii organizovanej KOS Rimavská dolina so sídlom v Tisovci. Odchod o 8:00 vlakom do Tisovca dňa 21. 10. 2023 Príspevok POZVÁNKA VALIKINOU TRASOU zobrazený najskôr Klub slovenských turistov Hnúšťa.

prejsť na článok