Vitajte v mojom salóne

     Milé dámy, dovoľte mi predstaviť koncepciu môjho salónu. Je to miesto, kde si môžete dopriať jedinečnú profesionálnu starostlivosť o vašu pokožku a hĺbkový relax.        Pracujem s francúzskou morskou prírodnou kozmetikou Phytomer. Phytomer ponúka protokolové ošetrenia pleti, ku každej klientke pristupujem individuálne a podľa potrieb jej pokožky. Počas ošetrenia viem nakombinovať prípravky presne podľa vašich potrieb a stavu vašej pleti. Ošetrenia sú zamerané na riešenie hydratácie, imunity pleti, vrások, pigmentácií, rozšírených pórov, rozjasnenia. Je aktivovaná regeneračná schopnosť pleti, obnova buniek, pleť je posilnená aby dokázala odolávať vonkajším vplyvom prostredia.        Táto značka ponúka široké portfólio prípravkov aj na domáce použitie, s výberom vám veľmi rada pomôžem a odporučím vám ten najvhodnejší.         Mojim poslaním je nielen profesionálna starostlivosť o vašu pokožku. Cieľom je, aby sa ženy o seba starali a dopriali si,  a vďaka  mojej energii  dopomôžem  uvoľniť váš stres i napätie a navodiť maximálny relax a uvoľnenie.        Vďaka hĺbkovej masáži a pôsobením mojich rúk stimulujem energetické dráhy a harmonizujem ich.  Pomáham ženám uvoľniť sa, dopriať si, precítiť, zrelaxovať a oddýchnuť si.      Týmto spôsobom podporujem ženskú energiu, ktorej si ženy majú byť vedomé, aby ich vzťah k sebe samej bol zdravý a harmonický. Je to súčasť starostlivosti o seba samú a vychutnanie si tohto čarovného okamihu. Je to moja filozofia a súčasť všetkých ošetrení u mňa v salóne.   Teším sa na Vás!Vaša Zuzana The post Vitajte v mojom salóne first appeared on Kozmetický salón Agavé.

prejsť na článok

Vie Collection

Vie Collection je francúzska profesionálna kozmetika inšpirovaná účinkami estetickej dermatológie. V mojom salóne ponúkam účinné ošetrenie na obnovu pleti s koncentrovanými látkami, protokol inšpirovaný chemickým peelingom pre zmiernenie jaziev, pigmentá

prejsť na článok

Normandia a jej história fascinujú dodnes

Jubilejný článok č.100 v mojom blogu je o legendárnom vylodení spojencov v Normandii. Nemohla som si priať lepšiu tému.

prejsť na článok

Ideme späť na Slovensko

Vitajte po dlhšej dobe späť tu na blogu. Tento rok sa udialo veľa vecí a o tom sa môžme porozprávať niekedy inokedy, ale dôvod prečo [] Zdroj

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on RAMKO Košice.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on www.ilovepasta.sk.

prejsť na článok