Vo Fínsku reštaurácia ponúkala burgery s príchuťou ľudského mäsa

Na námestí Narinkkatori, nachádzajúcom sa v hlavnom fínskom meste Helsinkách, mohli ľudia počas štvrtka vyskúšať burger, ktorého príchuť mala pripomínať ľudské mäso. Fínske médiá informovali, že išlo o počin londýnskeho šéfkuchára Toma Wolfeho, ktorý tu nevšedným spôsobom propagoval deviatu sériu amerického seriálu The Walking Dead, píše server Global Meat News. [sociallocker][/sociallocker] V reštaurácii v Helsinkách vo Fínsku podávali hamburgery, v ktorých údajne chutila mäsová náplň ako ľudské mäso Niekoľko hodín počas 4. októbra sa ponúkali okoloidúcim bezplatne na námestí Narinkkatori v centre hlavného mesta hamburgery, pričom každý z testerov dostal upozornenie na zvláštnu chuť. Miestny denník Yle predtým uviedol, že podávanie týchto hamburgerov bolo promo akciou zorganizovanú londýnskym kuchárom Tomom Wolfem, ako propagácia pre deviatu sezónu seriálu The Walking Dead. Aby mäso chutilo podobne ako ľudské telo, Wolfe študoval opisy, ktoré zanechali ľudia, ktorí skutočne konzumovali ľudské mäso. Konkrétne čítal poznámky amerického prieskumníka a novinára Williama Seabrooka, ktorý strávil v západnej Afriky nejaký čas s kanibalským kmeňom. Seabrook priznal, že jedol ľudské mäso. Vo svojich knihách porovnával Seabrook chuť ľudského mäsa s chuťou teľacieho mäsa. Iní, neslávne známi, kanibali tvrdili, že chutí viac ako kuracie alebo mäso z tuniaka. Wolfe sa pre server Global Meat News odmietol vyjadriť k tomu, aké mäso použil na dosiahnutie osobitnej chuti na hamburgery. Nie prvýkrát Avšak, to nie je prvýkrát, keď boli podávané burgery z ľudského mäsa, aby sa podporila televízna séria Walking Dead post-apokalypsa, v ktorej zombie prenasledujú živých ľudí, aby ich zjedli. Podobná propagácia sa uskutočnila v Londýne v roku 2014 a organizovala ju reštaurácia London Mess. V danom prípade však reštaurácia vopred na svojej stránke na Facebooku uverejnila presný recept náplne burgeru, o ktorom tvrdila, že chutí ako ľudské bytosti. Obsahovala 40% bravčového mäso, 40% mäso z teľaciny a 20% mletú kostnú dreň s návrhom variť v rúre 6 minút alebo dlhšie pre tých, ktorí chcú dobre urobené ľudské mäso. London Mess údajne tiež študovala správy od kanibalov, ktorí sa pokúsili vysvetliť, ako ľudské mäso chutilo. Nízka nutričná hodnota Medzitým, výskumníci z Británie, Tanzánie a Zimbabwe zistili, že príjem kalórií z ľudskej stravy kanibalov bol výrazne nižší ako z väčšiny ostatných tradičných mäsových diét. Vedci získali za svoje zistenia Nobelovu cenu v kategórii výživy.

prejsť na článok

Toto je luxusná reštaurácia

https://www1.pluska.sk/zaujimavosti/toto-je-luxusna-restauracia The post Toto je luxusná reštaurácia appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Hydratácia s príchuťou: Prečo piť čaj?

Hydratácia s príchuťou: Prečo piť čaj? Čaj ako váš nový spojenec v boji za zdravie a vitalitu Nedostatok tekutín ohrozuje naše zdravie. Často smäd prehliadame, až kým sa neozve silným hlasom. Pritom dostatočný príjem tekutín je základom nášho zdravia a po

prejsť na článok

Najbližšia reštaurácia

Šesťdesiate roky. ZSSR, Moskva. Cudzinec sa v centre mesta pýta miestneho občana: - Prosím vás, kde je tu najbližšia reštaurácia, v ktorej sa dá dobre najesť? Odpoveď miestneho znalca znie: - V Helsinkách.

prejsť na článok

Reštaurácia CHEFZONE v EcoPointe

Samoobslužná reštaurácia CHEFZONE otvorila svoju pobočku na prízemí kancelárskej budovy EcoPoint2. Okrem chutnej kávy a celodenných snackov ponúka každý pracovný deň i chutné obedové menu v štýle svetovej a veggie kuchyne. V CHEFZONE nenájdete žiadne polo

prejsť na článok