Vyhláška o školskom internáte

22/2022 Z. z. Časová verzia predpisu účinná od 01.02.2022 Obsah zobrazeného právneho predpisu má informatívny charakter, právne záväzný obsah sa nachádza vpdf verziiprávneho predpisu.  22  The post Vyhláška o školskom internáte appeared first on Školský internát.

prejsť na článok

Verejná vyhláška COVID-l9

Verejná vyhláška_rozhodnutie_izolácia v domácom prostredí Verejná vyhláška_rozhodnutie_zákaz hromadných podujatí Príspevok Verejná vyhláška COVID-l9 zobrazený najskôr Nižná Olšava.

prejsť na článok

Aktualizovaný komentár k vývoju cenovej regulácie na rok 2017.

V pondelok (13.2.2017) bola pripravená nová cenová vyhláška od ÚRSO, dostala sa do zbierky a retrospektívne nadobudla účinnosť od 10.2.2017 pod číslom: 18/2017 Z. z. Teda ale pozor, nová vyhláška by mala mať účinnosť od 10.2.2017 a teda na obdobie od 1.1.

prejsť na článok

Cenník stravy

Ubytovaní žiaci na internáte: Celodenná strava (raňajky,desiata,obed,olovrant,večera) 5,30 € Len obed 1,90 € Žiaci z iných škôl (raňajky,desiata,olovrant,večera) 3,40 € Bez stravovania v školskej jedálni The post Cenník stravy appeared first on Školský in

prejsť na článok

PRIŠLA ZIMA ZAS, S ŇOU SA BLÍŽI VIANOC ČAS

Príchod zimy, deti z triedy Motýliky zahájili hrami na čerstvom snehu. Na sánkach a boboch sa na školskom dvore šmýkali a ťahali, tešili sa so snehu a skúmali jeho vlastnosti.

prejsť na článok

Predvianočné stretnutie

Krásna predvianočná atmosféra, padajúce vločky snehu a vianočne naladení rodičia i deti spríjemnili predvianočné stretnutie na školskom dvore.  Šťastné a veselé Vianoce   foto: p. uč Anička [Pozrite si galériu obrázkov na msmssp.sk]    

prejsť na článok