Na Slovensku takmer nenájdeme gastronomickú prevádzku, ktorá by nemala v kuchyni fritézu. Ak aj vaše menu obsahuje fritované jedlá, chcete fritovať jedlá rýchlejšie a predať ich viac, nechcete prichádzať o zákazníkov ich dlhým čakaním počas prevádzkovej špičky, dajte si skutočne záležať na výbere fritézy. Hlavné kritérium, na ktoré by ste sa mali zamerať, je výkon fritézy. Bohužiaľ stále sa majitelia reštaurácií zameriavajú v prvom rade na cenu a kúpia radšej lacnú fritézu. Potom sa ale niet čo čudovať, že sa im stane to, čo často vídame na kúpaliskách, v bufetoch, stánkoch rýchleho občerstvenia a pod. Na obyčajné hranolky, vyprážané ryby, či iný finger food sa počas obedňajšej špičky čaká niekedy takmer hodinu. V čom je príčina? Nuž, jedlá sa fritujú na najlacnejších stolných fritézach, ktoré nemajú dostatočný výkon. Totiž ak vložíte zmrazený polotovar (rybu, hranolky a pod.) do fritézy, je to ako keby ste tam vhodili ľad – okamžite rapídne poklesne teplota oleja vo fritéze. Ak nemá fritéza dostatočný výkon, ktorý by rýchlo zohrial olej späť na fritovaciu teplotu, začnú sa hranolky variť a nie smažiť. Celý proces fritovania tak trvá dlhšie a s neporovnateľne horším výsledkom. Efekt jednorazovej počiatočnej úspory pri kúpe fritézy sa úplne stratí, zatiaľčo eur, ktoré dlhodobo utekajú vďaka nespokojným a čakajúcim zákazníkom, býva oveľa viac. Pritom obstarávacie náklady na kvalitnú fritézu sú menšie ako 1 EUR / deň bez DPH menej ako zisk z 1 porcie!* (*pri bežnom financovaní na 36 mesiacov viď našu ponuku financovania). Fritézy, ktoré vám ponúkame (kliknite na odkaz tu) sú kvalitné poctivé talianske výrobky s 10 ltr. (alebo 210 ltr.) vaňou rozmeru 2130 cm a príkonom 10 kW (2x10kW). Na to, aby sa vám hranolky „nevarili“, potrebujete príkon aspoň 0,6 kW/1 ltr. oleja. Nami ponúkaná fritéza má príkon 1 kW/1 ltr . Na porovnanie spomínané lacné stolné bufetové fritézy majú príkon cca 0,3 kW/1 ltr. – teda polovicu potrebného príkonu!). Tip pre vaše podnikanie Počiatočný obedňajší stres (a zbytočnú stratu na tržbe) je možné eliminovať nasledovne – vysmažte si PRED obedňajšou špičkou niekoľko rýb (príp. iné podľa vašej ponuky) vopred, dajte ich pod jednoduchý infračervený ohrev a ten najväčší rad na začiatku obedňajšej špičky máte okamžite preč. Rozdiel v zisku za rovnaký čas je vo výške niekoľkých fritéz… Áno, mám záujem o výkonnú fritézu Not readable? Change text. I consent to GASTROONLINE collecting my details through this form. Áno, mám záujem o výkonnú fritézu Prečítajte si aj o súvisiacich produktoch DIGESTORY Montáž a údržba digestorov v gastro prevádzke6. apríla 2017Read More Bežné typy digestorov do vašej prevádzky6. apríla 2017Read More Pred kúpou digestora (odsávača pár)6. apríla 2017Read More 1 2 page 1 of 2 The post Výkonná fritéza first appeared on GASTROONLINE.
Pred časom schválená štátna dotácia na školské obedy spôsobila nemálo komplikácií starostom a zriaďovateľom škôl ale aj samotným školám a vedeniu školských jedální. Okrem administratívnej záťaže sa školy museli vysporiadať s náročnejšou logistikou a tiež
prejsť na článokNiektoré domácnosti rieši počas leta jednu veľkú dilemu. Horúčavy sa počas leta odzrkadľujú aj v interiéri. Vyhriaté domácnosti sú nočnou morou nejedného obyvateľa paneláku či bytovky, ale aj bežných novostavieb. Dnešná doba však takýmto ľuďom praje. Dnes
Bezstarostná prevádzka Využite možnosť nákupu vybraných zariadení KYOCERA s 3-ročnou zárukou. #text-box-469455090 .text-box-content { background-color: rgba(0, 0, 0, 0.35); font-size: 100%; } #
prejsť na článokTriumph Motorcycles oficiálne uviedol na trh nový Triumph TF 250-X, ktorý predstavuje najlepší pomer výkonu a hmotnosti vo svojej triede a najkompletnejší balík špecifikácií, aký kedy bol uvedený na ultrakonkurenčný motokrosový trh s objemom 250 cm3. Nový
prejsť na článokAk podnikáte v oblasti lakovania, kovovýroby, stavebných služieb, či inžinierskych projektov určite bude pre vás praktické mať neustály prístup k pieskovačke. Odborníkov na pieskovacie služby a široký sortiment pieskovačiek nájdete na webovej adrese www.p