Výpredaj dámske a pánske sety REDKEN

Výpredaj dámske a pánske sety REDKEN 10.06.2023 Kúp 3 produkty za cenu 2 v kozmetickej taštičke REDKEN!Pripravte vlasy na leto s profesionálnou REDKEN vlasovou kozmetikou. Výživa pre každý typ vlasov za zvýhodnené ceny -20%!Len do vypredania zásob.Pýtajte pri osobnej návšteve priamo na salóne Strokoway alebo využite nákup online.Vyberajte podľa typu vlasov:Redken All soft na suché vlasy,Redken Amino mint pre mužov na posilnenie vlasov proti vypadávaniuRedken Blondage na odfarbené blond vlasy,Redken Extreme lenght na dlhé vlasy,Redken Extreme na oslabené vlasyRedken Color magnetics na farbené vlasy   Miroslava Stroková, hairstylistka a majiteľka     Akciová ponuka na Eshope Zdieľaj: Ďalšie novinky Máš už svoje cestovné mini? Neviete si vybrať z vegánskych šampónov, vlasovej masky alebo stylingu na svoje vlasy? Vyskúšajte najskôr mini cestovné balenie a presvedčte sa o kvalite. Refill bar za každé naplnenie darček! Príď si naplniť vegánsky šampón a kondicionér z Refill baru a odmeníme ťa darčekmi. Personalizované fľašky z recyklovaných materiálov a minimasku dostaneš od nás grátis. Eko taštička Peggy Gou grátis. Pohoda? Za nákup vegánskeho dua na objem vlasov, darček eko taštička s podpisom DJky Peggy Gou vo vnútri. Na Pohodu do pohody? Hydratačný set Designme s darčekom Daruj lásku vlasom a my ťa odmeníme dopravou zdarma. Vyber si niektorý z kvalitných vegánskych setov Designme aj s darčekom. Napíšte nám Meno Tel Email Pošli Príspevok Výpredaj dámske a pánske sety REDKEN je zobrazený ako prvý na STROKOWAY SALON.

prejsť na článok

Októbrový výpredaj exkluzívnych šálov z Kašmíru už začal

Výpredaj exkluzívnych vlnených šáloz vyrobených v Kašmíre, zľava -40% na celú kolekciu

prejsť na článok

Jarný výpredaj začal

Jarný výpredaj práve začal. Vaše obľúbené prírodné oleje a ďalšie produkty nájdete teraz za výborné ceny. Neváhaj a nezmeškaj.

prejsť na článok

Jarný mega výpredaj

Výpredaj skladových zásob až do -30% spustený práve teraz v jarnom mega výpredaji. Využite zvýhodnenú cenu na posledné kusy skladom. Platí od 04.04.2023 do konca apríla alebo vypredania zásob. 

prejsť na článok

AKCIA na školské sety od Interiéry Riljak, s.r.o.

Super akcia na školské sety (stoličky, stoly a katedra) pre školy.

prejsť na článok

VÝPREDAJ SLNEČNÝCH OKULIAROV -50%

Príspevok VÝPREDAJ SLNEČNÝCH OKULIAROV -50% je zobrazený ako prvý na koptik.sk.

prejsť na článok