Výškové práce

Potrebujete vykonať opravy či iné práce vysoko nad zemou? Využitie lešenia nie je ekonomické z hľadiska rozsahu plánovaných prác? Ponúkame výškové práce vykonávane horolezeckou technikou ale aj pomocou pracovných plošín. -odpratávanie zo šikmých a rovných striech -odstraňovanie cencúľov -čistenie zamrznutých žľabov a zachytávačov snehu -pohotovostná kalamitná služba Príspevok Výškové práce je zobrazený ako prvý na MK KLAMPIARSTVO.

prejsť na článok

Južná Morava pri Vyškove: Hotel Allvet *** v bývalom letohrádku s polpenziou, privátnym wellness a aktivitami.

Cena: 169 €Južná Morava pri Vyškove: Hotel Allvet *** v bývalom letohrádku s polpenziou, privátnym wellness a aktivitami.

prejsť na článok

10 tipov ako skontrolovať práce pri zateplení

Nenechajte nič na náhodu a skontrolujte si práce pri zateplení. Dokážete tak predísť mnohým problémom vzniknutých nedodržaním technologického postupu.

prejsť na článok

Skladacia cestovná taška Happy Flight 32L, ideálna ako príručná batožina.

Cena: 4 €Skladacia cestovná taška Happy Flight 32L, ideálna ako príručná batožina.Cestovná taška Happy FlightPraktická taška na cestovanieSvojimi rozmermi vhodná aj ako príručnú batožinu do lietadlaZ malej kapsičky rozložíte plnohodnotnú priestrannú tašku

prejsť na článok

Práce na ČS PHM pokračujú

Čerpacia stanica PHM bude poskytovať služby pre širokú motoristickú verejnosť v oblasti doplňovania pohonných látok a služby v ostatných doplnkových činnostiach. The post Práce na ČS PHM pokračujú first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Stavebný dozor

Ponúkame službu stavebný dozor počas stavebných prác na Vašom dome, chalupe, chate, prípadne obnove bytového domu, rodinného domu, administratívy, .. Našou odbornosťou a skúsenosťami sa snažíme chrániť záujmy majiteľa stavby a stavbu realizovať v súlade s

prejsť na článok