Výsledky kontrolnej akcie týkajúcej sa príspevkov influencerov na sociálnych sieťach

Európska komisia a vnútroštátne orgány na ochranu spotrebiteľa 22 členských štátov, Nórska a Islandu včera zverejnili výsledky kontrolnej akcie týkajúcej sa príspevkov influencerov na sociálnych sieťach. Kontrolná akcia zistila, že takmer všetci (97%) influenceri uverejňovali komerčný obsah, ale iba jeden z piatich uvádzal, že takýto obsah je reklama. Cieľom celoplošnej akcie bolo overiť, či influenceri zverejňujú svoje reklamné aktivity v súlade s požiadavkami právnych predpisov EÚ v oblasti ochrany spotrebiteľa. Počas kontrolnej akcie bolo skontrolovaných 576 influencerov, ktorých príspevky boli zverejnené na hlavných platformách sociálnych médií.

prejsť na článok

Fungujeme už 9 rokov, aktuality nájdete na sociálnych sieťach

pozrite náš Facebook https://www.facebook.com/garazklub, Instagram https://www.instagram.com/garazklub/ Youtube kanál. https://www.youtube.com/@garazklub The post Fungujeme už 9 rokov, aktuality nájdete na sociálnych sieťach appeared first on Garáž klub.

prejsť na článok

Polovica obyvateľov Talianska si želá exit opustí EÚ časom aj Taliansko ?

Na sociálnych sieťach vidíme rôzne prejavy nespokojnosti s EU. Sklamaní občania ničia symboly EU a začínajú sa dožadovať Italexitu. Zo sociálnych sietí však nevyčítame aký podiel občanov v realite zdieľa tieto nálady. Dnes poznáme výsledky priesk

prejsť na článok

Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

Účasť Andreja Kisku vo vláde pokladá Igor Matovič za verejnú objednávku, veľká časť verejnosti to vidí inak.

Andrej Kiska sa diplomaticky povedané ohľadom boja proti korupcii, daňovým únikom a podvodom neteší práve veľkej dôvere občanov. A tak na sociálnych sieťach je čoraz viac obrázkov parodujúcich predvolebné slogany Igora Matoviča.

prejsť na článok

Jednoduchá spoločnosť na akcie

Dňom 01. 01. 2017 nadobudne účinnosť novela Obchodného zákonníka, ktorá zavádza novú právnu formu obchodnej spoločnosti – jednoduchú spoločnosť na akcie, skratka „j. s. a.“. Táto nová forma podnikania má za cieľ zjednodušiť a uľahčiť podnikanie malých a s

prejsť na článok