Výsledky súťaže Industrial Aesthetics Challenge

{phocagallery view=category|categoryid=192|imageid=9665} Eur psky developer, vlastn k a spr vca priemyseln ch a logistick ch nehnuteľnost CTP v spolupr ci s Jurajom Ličkom z gal rie ATELIER XIII vyhl sili druh ročn k s ťaže o najlep grafick n vrh na požiarnu n drž s technickou miestnosťou v CTPark Žilina Airport.

prejsť na článok

Poďme si spolu čítať! Power of Collective Reading Challenge!  

Marec mesiac knihy Pripravili sme pre Vás skvelé ceny zaujímavých anglických kníh. Pri príležitosti Marca – mesiaca knihy sa môžete zapojiť do žrebovania o anglické knihy Jolly Readers, ktoré podporujú čítanie u detí v materských a základných školách.

prejsť na článok

Súťažiaci postupujúci do druhého kola výtvarnej súťaže Maľuj ako Rousseau

Do druhého kola výtvarnej súťaže Maľuj ako Rousseau postúpili súťažiaci: Agati EvaČorňáková KarinBenediková JúliaKuželová PaulínaVarga RichardDrugačová DianaMaľarčíková SáraHorváthová KristínaNemčíková LíviaKissová AntóniaKovácsová Kassidy VannaPopovičová

prejsť na článok

Top bull terrier SBC 2023 (uzávierka súťaže 31-12-2023)

​ Blíži sa koniec roka a s ním aj uzávierka (31.12.2023) do klubovej súťaže TOP BULL TERRIER SBC 2023 (výstavný rok od 1. januára 2023 do 31. decembra 2023). Prihlášku do súťaže, podmienky a ostatné informácie o súťaži si môžu členovia nájsť a st

prejsť na článok

20.5.2023 sme sa zúčastnili súťaže vo varení

20.5.2023 sme sa zúčastnili súťaže vo varení Príspevok 20.5.2023 sme sa zúčastnili súťaže vo varení zobrazený najskôr Piccard Senec.

prejsť na článok

Cena poroty zo súťaže Biblia očami detí a mládeže

Vanessa Černá zo 7.A. ZŠ získala cenu poroty zo súťaže Biblia očami detí a mládeže The post Cena poroty zo súťaže Biblia očami detí a mládeže appeared first on Piaristická spojená škola Nitra.

prejsť na článok