Vysokoškoláci počas štúdia brigádujú, ale nie vo svojom odbore: Prečo je to tak?

#Či už práve študuješ, alebo zatiaľ len váhaš, akú vysokú školu si vybrať, určite ťa už teraz trápi otázka: Čo bude po škole? Zamýšľať sa nad svojou budúcnosťou je prirodzené, no bežnou praxou je aj spochybňovanie výberu svojho odboru. A pri neustále sa meniacom trhu práce tak študenti uvažujú, či sa v ňom po skončení Príspevok Vysokoškoláci počas štúdia brigádujú, ale nie vo svojom odbore: Prečo je to tak? zobrazený najskôr Hashtag.sk.

prejsť na článok

Odborná prax počas štúdia

Profesijne orientované bakalárske štúdium prináša omnoho viac ako klasické štúdium. The post Odborná prax počas štúdia appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

Návrh na inováciu minimálneho štandardu v študijnom špecializačnom odbore “Laboratórna medicína“

Dôvodom na inováciu je náročnosť odboru skvalitnenie špecializačného štúdia Metóda Definícia predĺženia štúdia rozšírenia minimálneho počtu výkonov predĺženia trvania praxe Výsledky Predĺženie štúdia Štúdium predlžujeme o 1 rok

prejsť na článok

Výberové konanie FSV UCM 6/2023

Dekan Fakulty sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, so sídlom Nám. J. Herdu č. 2, 917 01 Trnava, pracovisko Bučianska ul. 4/A, identifikačné číslo 36 078 913, vyhlasuje výberové konanie na obsadenie: funkčné miesto: 1 funkčné miesto od

prejsť na článok

Zápis študentov do vyšších ročníkov štúdia

Zápis študentov do vyšších ročníkov štúdia Zápis prostredníctvom systému AIS

prejsť na článok

Štúdia odhalila: Bohatí preferujú Bitcoin pred inými kryptomenami

Štúdia ukázala silnú preferenciu majetných rodín smerom k algoritmickým kryptomenám, ako je napríklad Bitcoin (BTC). The post Štúdia odhalila: Bohatí preferujú Bitcoin pred inými kryptomenami appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok