Vyučovacie metódy a ich vplyv na rozvoj osobnosti dieťaťa.

Z praxe vieme, že ak na vyučovaní používame metódu, ktorá žiakov na začiatku podnecovala k aktivite a využívame ju neustále bez obmieňania, časom sa stane stereotypnou a tak môže žiakov obmedzovať v tvorbe. Preto je nesmierne dôležitá príprava učiteľa a výber správnych aktivizujúcich metód, ktoré sú zamerané na charakterovú a myšlienkovú samostatnosť, zodpovednosť a tvorivosť žiakov. Sme presvedčení o tom, že výber metód by mal vychádzať predovšetkým z vnútorného individuálneho učebného štýlu každého jedného žiaka, tým podporujeme činnosť žiakov, pričom kladieme dôraz na myslenie a riešenie problémov. V súčasnosti je k dispozícii veľké množstvo inovatívnych vyučovacích metód, ktoré vedú žiakov k aktivite, samostatnosti, rozvoju ich schopností a tvorivosti.

prejsť na článok

Kid Of The Future

KDE: KC Aktivity, Kyjevská 3183, 911 08 Trenčín KEDY: 12.8.-16.8.2019 (pondelok – piatok) PRE KOHO: pre deti vo veku 8 15 rokov Program denného kempu je zameraný na: objavenie darov a talentov detí rozvoj zmyslových schopnost

prejsť na článok

Kurz Rozvoj a riadenie ľudských zdrojov: rozvoj manažérskych zručností

Dňa 14. júna 2022 sme sa stretli s tohtoročnou skupinou účastníkov na jedenástom sústredení akreditovaného kurzu Rozvoj a riadenie ľudských zdrojov. Celoročný kurz je určený pre členov HR úsekov, začali sme ho v januári a končíme v júni 2022 záverečnými p

prejsť na článok

Benefity detského plávania

Vytvoríte si spolu zážitky: Plávanie s dieťatkom je skvelý spôsob, ako vytvoriť špeciálne puto a vybudovať si silný vzťah. Plavanie je zábavná aktivita, ktorá môže pomôcť vybudovať lásku dieťaťa k vode a poskytnúť mu cenný zážitok zo zblíženia s rodičom.

prejsť na článok

Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa mladšieho ako 3 miesiace

MANUAL-NA-URCENIE-ZAVAZNOSTI-ZDRAVOTNEHO-STAVU-DIETATA-–-MLADSIEHO-AKO-3-MESIACE_v-13.5.2021 Príspevok Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa mladšieho ako 3 miesiace je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok

Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa staršieho ako 3 miesiace

MANUAL-NA-URCENIE-ZAVAZNOSTI-ZDRAVOTNEHO-STAVU-DIETATA-–-STARSIEHO-AKO-3-MESIACE_v-13.5.2021 Príspevok Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa staršieho ako 3 miesiace je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok