Význam aminokyselín BCAA nie je len o cvičení

V tele tvoria BCAA približne 35-40 % všetkých esenciálnych aminokyselín a približne 14-18 % aminokyselín v kostrovom svalstve. Ich význam ako zdroja energie je nepopierateľný, a preto sú nevyhnutné na udržanie optimálneho fyzického výkonu a podporu fyzického zdravia. Vďaka nim môžete dosiahnuť maximálny športový výkon a udržať si vitalitu aj v náročných situáciách.

prejsť na článok

Všetko o kardio cvičení

The post Všetko o kardio cvičení appeared first on Patryk Kmeť.

prejsť na článok

10 mýtov o cvičení a stravovaní, ktorým je načase prestať veriť

Zdravý životný štýl, cvičenie a správna strava sú kľúčom k udržaniu optimálneho zdravia. Bohužiaľ, existuje mnoho mýtov a dezinformácií, ktoré môžu ľudí zavádzať. Prinášame vám zoznam 10 nepravdivých tvrdení o cvičení a stravovaní, ktorým je najvyšší čas

prejsť na článok

Inštrukcie trénera - Majú význam?

Inštruovanie Pokyny od trénera môžu byť aj zmysluplnejšie ako ,,Poď!! Zaber!!! Napumpuj tie bicáky!!! Makaj!!! Čo bolí to rastie!!! ” Rozdiel medzi ľavou a pravou fotkou je len v inštruovaní klienta na dodržanie určitých bodov pri vykonávaní cvičenia,

prejsť na článok

Ktorý proteín je najlepší?

Ak pozorne sleduješ náš portál, vieš že bielkoviny sú dôležitý makro nutrient na budovanie svalov ale aj na spaľovanie prebytočných tukov. Aký proteín si teda vybrať podľa kvality, stráviteľnosti, využiteľnosti alebo chuti? Čo je najlepšie pre teba?

prejsť na článok

Zrkadlové neuróny a ich význam

V nasledujúcom článku a v priloženom videu sa ... čítať viac The post Zrkadlové neuróny a ich význam first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok