Web stránka kaštieľa s rezervačným systémom svadby

Prezentačná stránka pre Kaštieľ Krasňany s plnohodnotým rezervačným systémom svadby s online dostupnosťou voľných termínov a marketingovou komunikáciou na sociálnych sieťach. The post Web stránka kaštieľa s rezervačným systémom svadby appeared first on .salim.

prejsť na článok

Web stránka motela s rezervačným systémom

Web stránka motela s rezervačným systémom na báze JS riešenia napriamo komunikujúcim s databázou celopodnikového systému motela. Rezervačný systém čerpá informácie o obsadenosti z databázy a následne upravuje výpis podľa aktuálne dostupného stavu izieb a

prejsť na článok

Prezentačná stránka reštaurácie

Online webstránka s menu (jedálnym lístkom) Vytvorenie webstránky s objednávkovým systémom Spracovanie webdesignu a identity a komplexná implementácia webstránky pre reštauráciu s online objednávkovým a rezervačným systémom. The post Prezentačná s

prejsť na článok

Web stránka tanečného štúdia v Rakúsku

Kompletný dizajn webstránky s rezervačným systémom. The post Web stránka tanečného štúdia v Rakúsku appeared first on .salim.

prejsť na článok

Online autobazár

Spracovanie webstránky s katalógovým systémom vozidiel a karavanov a rezervačným systémom na prenájmom karavanov The post Online autobazár appeared first on .salim.

prejsť na článok

Multijazyčná prezentačná web stránka s katalógom produktov

Kompletný redesign webstránky s katalógovým systémom produktov. Web bol spracovaný v slovenskom a anglickom jazyku. The post Multijazyčná prezentačná web stránka s katalógom produktov appeared first on .salim.

prejsť na článok