WEBSTRÁNKA V REKONŠTRUKCII

/*! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block} Koncom júla začala rekonštrukcia našej webovej stránky. Rekonštrukcia bude prebiehať postupne, s cieľom minimálneho obmedzenia dostupnosti služieb. Niektoré funkcionality môžu byť čiastočné obmedzené. V prípade objavenia chýb alebo neprestávajúcich chybových hláseniach nás prosím kontaktujte na [email protected].  /*! elementor - v3.18.0 - 20-12-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} The post WEBSTRÁNKA V REKONŠTRUKCII first appeared on Michňák Žalúzie.

prejsť na článok

Na čo mi je webstránka?

Webstránka je ako prístav v oceáne internetu a vy ste majiteľ rybárskych lodí. Na stránku Vám vaše lode nosia ryby a vykladajú ich v prístave. Skutočný úžitok prebieha na súši/v prístave kde sa tie ryby “spracujú” a odošlú do obchodov. (Prípadne ak ide

prejsť na článok

Havran

The post Havran appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

volksgruppen.orf.at - webstránka národnostných menšín v Rakúsku

Článok a rozhlasová reportáž o prezentácii Skalice a Holíčskeho zámku počas Dní slovenskej kultúry vo Viedni pod názvom POKLADY ZO ZÁHORIA.

prejsť na článok

V nás oficiálne video

https://youtu.be/ZApMhbNAp8M The post V nás oficiálne video appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Koncert v MMC Bratislava

Takto nejako to vyzeralo 21. apríla na koncerte v bratislavskom MMC-čku :-D The post Koncert v MMC Bratislava appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok