Za málo peňazí veľa muziky

Vedeli ste o tom, že k dokonalej čistote a hygienickej domácnosti nepotrebujete kupovať rôzne drahé čistiace prostriedky z drogérii? Stačí jedna vec Každá gazdinka si potrpí na čistú domácnosť. Kto má ale rád aj príjemnú vôňu, často siaha po nezmyselne predražených čistiacich prostriedkoch z obchodov. Tieto sú oveľa drahšie ako ekologické čističe. Okrem toho obsahujú niektoré z týchto prostriedkov aj chemické látky, ktoré môžu spôsobiť nadmerné vysúšanie pokožky či vznik alergií. Nie je to nič príjemné, ale dobrou správou je, že máme aj iné riešenie. Používanie obyčajných surovín je nielen ekologické a neškodí životnému prostrediu ale je aj úsporné. Kým v obchode necháte za čistiace prostriedky aj viac ako desať eur. Použitím týchto surovín ušetríte aj vašu peňaženku. Buďte si istý, že vaše peniaze nebudú spláchnuté do kanála. A to doslovne.  Teší nás narastajúci trend eko výrobkov. Naozaj sme ich vyskúšali a boli sme prekvapený. Najdrahšie čističe v našej domácnosti sú na plochy a dlážku. Potrpím si totiž na krásnu vôňu a preto kupujem aj keď drahšie, ale o to voňavejšie prostriedky. Zároveň musia plochu hygienicky očistiť a v prípade drevenej dlážky aj vyleštiť. Neznášam totiž matnú podlahu. Proste sa mi to nepáči. Kamarátka mi raz odporučila byť viac eko Vravela som jej nech mi ukáže ako. Dnes som verná domácim čistiacim prostriedkom a späť k drahým čističom z drogérii sa už teda rozhodne nemienim vrátiť. Kúzlo je voda obyčajný ocot a pár kvapiek esenciálnych olejov. V mojom prípade som volila levanduľu. S octom to nemusíte preháňať, stačí trocha. Zamiešame vo vedre, namočíme mop a poďme na to. Ocot pôsobí ako dezinfekcia a spolu s esenciálnymi olejmi drevo krásne rozžiari. Okrem toho je vôňa neskutočná. Stojí to pritom iba pár centov. Ocot v rozmedzí jedného eura a oleje zhruba v okruhu troch eur. Používame ale iba pár kvapiek, takže vydržia oveľa dlhšie. Máte na výber obrovskú kopu možností. Na trhu je neskutočné množstvo druhov olejov, takže si môžete vybrať podľa aktuálnej nálady.  Článek Za málo peňazí veľa muziky se nejdříve objevil na Somfer.

  • Web: Somfer
  • Aktualizované: 26.6.2024
prejsť na článok

Zadné čelo prívesného vozíka

Za menej peňazí viac muziky Ako často ťaháte za sebou prívesný vozík? My takmer stále. Buď vezieme materiál na naše/vaše projekty alebo už hotové výrobky na montáž. Ak to máte podobne a vozík skutočne využívate viac ako sporadicky, určite ste si všimli, ž

prejsť na článok

Prevezmite kontrolu nad svojimi peniazmi

To, že dokážete veľa zarobiť, nestačí na to, aby ste boli finančne v pohode. Fakt, že zarobíte veľa peňazí, je síce výborným predpokladom k tomu, aby ste mohli budovať svoj majetok a taktiež svoje finančné zdravie, ale nestačí.

prejsť na článok

Zdravá a lacná štedrovečerná hostina

Doprajte si Štedrý večer s kvalitnými dobrotami za málo peňazí. Nasledovné tri recepty vám pomôžu na štedrovečernej hostine nielen poriadne ušetriť, ale sú vhodné aj pre menej skúsených kuchárov.

prejsť na článok

Účinnosť za málo peňazí

Sóda bikarbóna na škvrny? Žiadny problém! Naučíme Vás, ako pracovať so sódou bikarbónou a už žiadne čistiace prostriedky navyše potrebovať nebudete. Sóda bikarbóna na škvrny sa dá jednoducho využiť aj na pranie, pričom účinne vyčistí, aj zaschnuté škvrny.

prejsť na článok

Verejná rozhlasová nahrávka

Štúdio RTVS v Banskej Bystrici Vás pozýva v piatok 21.04.2023 o 19.00 do sály Aula Beliana na verejnú rozhlasovú nahrávku koncertu pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej republiky. Spolu s Nebeskou muzikou oslávime aj 10. výročie zápisu Terchovske

prejsť na článok