Zabudnite na dizajn. Oveľa dôležitejšia je ergonómia a my Vám prezradíme prečo

Možno ste si mysleli, že stoličkou nemôžete nič pokaziť. Omyl je však pravdou, dnes je dizajn postavený na úplne iných hodnotách, čo sa potom samozrejme odráža aj na celkovom vzhľade konkrétnej miestnosti. Ak sa postaráte o správny akcent stoličky do Vašej kuchyne alebo kresla do obývacej izby, nebude to len o priestore na sedenie. Ide [] Príspevok Zabudnite na dizajn. Oveľa dôležitejšia je ergonómia a my Vám prezradíme prečo zobrazený najskôr Sedackynamieru.sk.

prejsť na článok

Tajomstvo prezradíme

Svojim blízkym a známym tajomstvo prezradíme, že stav slobodný za manželský vymeníme dňa 20. júla 2014 o 16.00 hod. v rím.-kat. kostole v Seredi.

prejsť na článok

Ergonómia: Osvojte si správne návyky

Zoznámte sa s našimi tipmi, ktoré vám pomôžu cítiť sa pri práci lepšie. Source

prejsť na článok

Aká je káva z Indonézie?

Káva z Indonézie je rovnako rôznorodá a pestrá ako krajina sama. Kúpite tu najdrahšiu kávu sveta ale i lacnú zemitú robustu. Prezradíme vám, prečo je to tak a ktorú indonézsku kávu sa oplatí ochutnať.

prejsť na článok

Histamínová intolerancia: príznaky, diagnostika, liečba, diéta a zakázané potraviny

O histamínovej intolerancii počúvame čoraz častejšie. Túto skutočnosť nepochybne vyvoláva aj fakt, že ňou v posledných rokoch trpí čoraz viac ľudí.   Prečo viac ľudí trpí na histamínovú intoleranciu?  Čo ju spúšťa histamínovú intoleranciu, ako ju správne

prejsť na článok

Komfort pre vodičov: tipy na výbavu vozidla

Spríjemnite čas strávený za volantom vodičom z povolania, ale aj ďalším kolegom, ktorí často šoférujú. Správna ergonómia je dôležitá pre zdravie vodičov, vyhnú sa zbytočným bolestiam a zlepšia si pracovné výkony. Poradíme vám, aké doplnky zaobstarať, aby

prejsť na článok