Záhrada ako žiadna iná

Mnoho ľudí by chcelo tráviť dni na svojej terase, bez toho aby museli navštíviť nejaký podnik. Ak máte dom a svoju záhradu, viete si vybudovať ku domu peknú veľkú terasu, ktorú si viete prikryť v prípade nepriaznivého počasia. Môžete si na ňu dať pekný stôl, stoličky, krb a pokojne aj vírivku. Pekne si ju ozdobte dookola, aby ste tam cítili príjemne a mohli sa tak naplno zrelaxovať. Na záhradu si pokojne môžete postaviť aj bazén a tak ušetríte peniaze na kúpaliskách, pretože si vodu budete môcť užívať priamo pri vašom dome. Pripravíte si rôzne ovocné taniere a drinky a nemusíte za ne platiť nemalé sumy. Spravíte si všetko presne podľa toho, ako to chcete vy.   Okrem iného si viete na záhrade urobiť aj zimnú záhradu a tak mať neustále čerstvú vypestovanú zeleninu a ovocie na dosah. Niektorí ľudia si však nechcú pestovať svoju úrodu a radšej si ju kúpia a uskladnia v chladnej miestnosti v dome. Môžete si však postaviť pivnicu, a tak si môžete zaobstarať väčšie množstvo potravín a tak ich uskladníte bez problémov. Záhrada sa dá využiť naozaj rôznymi spôsobmi a môžete na nej vybudovať naozaj čokoľvek. Treba si len premyslieť, ako by ste chceli aby vyzerala a podľa toho si všetko rozvrhnúť. Ak máte deti, viete si spraviť detské ihrisko a tak sa vaše deti budú mať kde hrať. Práve toto je jedna z výhod domu so záhradou. Zároveň si viete zaparkovať auto priamo vo dvore, a tak sa nemusíte až tak obávať, že by vám ho niekto poškodil. Ak ho nechcete mať zaparkované pod holým nebom, postavte si garáž a v nej viete uskladniť okrem auta aj iné potrebné veci, ktoré ste doteraz nemali kde odložiť. Ak rozmýšľate nad spomínanou terasou a máte v obývačke veľké otváracie okná, môžete si ju kľudne pristaviť ku nej a tak budete mať pekný východ priamo na ňu. Navyše ak máte obývačku spojenú s kuchyňou, je to o to krajšie. Spravíte si kávu a rovno si ju vynesiete vonku bez obchádzania. Dom a záhradu si viete zariadiť naozaj akýmkoľvek spôsobom.  Článek Záhrada ako žiadna iná se nejdříve objevil na Scvc.

  • Web: Scvc
  • Aktualizované: 30.5.2024
prejsť na článok

Kvetinková záhrada

v spoločenskej miestnosti nám vyrástla kvetinová záhrada.

prejsť na článok

Štvorcová záhrada - čo je to?

Štvorcová záhrada je obdoba pestovania vo vyvýšených záhonoch, avšak šetrí ešte viac miesta, preto je vhodná najmä na naozaj malé záhradky, balkóny, či terasy. Štvorcové záhrady vyzerajú veľmi usporiadane a pekne, pretože každý druh rastliny je pestovaný

prejsť na článok

Žiadna plánovaná degustácia

Momentálne nie je naplánovaná žiadna verejná degustácia. Ak máte záujem o súkromnú degustáciu, viac informácii nájdete v sekcii Súkromná degustácia. The post Žiadna plánovaná degustácia appeared first on Rumové degustácie.

prejsť na článok

Vybrať perfektný záhradný nábytok nie je žiadna veda. Poradíme vám, ako na to

Príjemné slnečné počasie nás vábi tráviť voľný čas v záhrade alebo na terase. Leňošiť na hojdačke s dobrou knihou v ruke, vychutnávať si kávu a koláčik na slniečku, alebo usporiadať grilovačku a stráviť čas s priateľmi či rodinou na čerstvom vzduchu - to

prejsť na článok

Workshop: Ako chrániť rastliny v záhrade pred suchom a horúčavami Martin Čurda a Fero Laššák (Nová záhrada)

Príspevok Workshop: Ako chrániť rastliny v záhrade pred suchom a horúčavami Martin Čurda a Fero Laššák (Nová záhrada) je zobrazený ako prvý na Hadzima Plant.

prejsť na článok