Zapojte sa do skupiny milovníkov prírodnej kozmetiky

Predstavujem vám úplne nový spôsob, ako byť súčasťou nášho sveta prírodnej kozmetiky. Založili sme exkluzívnu testovaciu skupinu na Facebooku, ktorá Vám umožní zažiť naše produkty úplne inak.

prejsť na článok

Slimačí sliz v prírodnej kozmetike: Moderné tajomstvo mladej a zdravej pleti

V súčasnom svete krásy a kozmetiky sa slimačí sliz stáva čoraz populárnejším objavom, ktorý si získava srdcia milovníkov prírodnej starostlivosti o pleť.

prejsť na článok

Éterické oleje v prírodnej kozmetike / PRÍRODNÁ BIO KOZMETIKA

Medzi najvýznamnejšie látky pri výrobe prírodnej kozmetiky patria oleje a vosky. Tvoria základ prírodnej kozmetiky. V zmesiach s vodou v rôznych pomeroch tak vznikajú základy pre mlieka, lotiá, krémy, ochranné balzamy, tyčinky na pery. Základy sú doplnené

prejsť na článok

Oplatí sa investovať do kozmetiky Dr.Hauschka / RECENZIA OD BLOGERKY

Ahojte priatelia, nedávno som mala možnosť spolupracovať s e-shopom Naturshop.sk, ktorý sa zameriava na predaj prírodnej kozmetiky. V tomto e-shope som našla aj kozmetiku značky Dr. Hauschka, o ktorej som čítala veľa pozitívnych recenzií. Keďže som ešte n

prejsť na článok

Odbúraj stres, vyskúšaj túto terapiu na RELAX

Odbúraj stres jednoduchými uvoľňujúcimi terapiami s alebo bez prírodnej kozmetiky. Čítaj viac ...

prejsť na článok

Prírodnú kozmetiku Lavera používajú aj svetové celebrity

Skúsili ste už používať prírodnú kozmetiku? Mnohé svetové osobnosti, herečky a herci s obľubou používajú, alebo používali popredné značky prírodnej kozmetiky.

prejsť na článok