Zaveste si svoju záhradku

Závesné záhrady sa stávajú čoraz častejšie súčasťou našich obydlí. Zeleninovú záhradku si teraz môžete vytvoriť aj na vlastných balkónoch alebo fasádach domov vďaka závesným kvetinovým taškám či tubám.

prejsť na článok

Máte záhradku a chceli by ste si tam zriadiť domček?

Aj vy máte záhradku alebo si čoskoro chcete nejakú zadovážiť? To je skvelá správa. Určite vám prinesie mnoho krásnych dní v prírode a pri príjemnej a zdravej práci. Práca so zemou, resp. s hlinou je údajne veľmi prospešná aj pre naše telo a psychiku. Možn

prejsť na článok

Malá záhrada s veľa ovocím...

Máte doma len malú záhradku a radi by ste si vypestovali vlastné ovocie? Nič nie je nemožné. Stačí si vybrať správne druhy a časom môžete mať na stole pestrý výber z vlastného ovocia.

prejsť na článok

Čo ešte v septembri stihnúť?

Pripravujete už záhradku na zimu? Blíži sa nám koniec septembra a preto vám dávame do pozornosti ešte niekoľko prác, ktoré by ste určite tento mesiac mali v záhradke stihnúť.

prejsť na článok

November v záhradke

Aj keď už „prituháva“, zo skríň pomaly vyťahujeme zimné kabáty a práce na dvore sme vymenili za teplé obývačky, záhradku ešte zime napospas nemôžeme nechať. Pripomíname vám teda pár posledných úloh, na ktoré pred definitívnym uložením záhradky na zimný sp

prejsť na článok

Pár trikov na úspornú záhradu

Ľudia chcú mať pri svojom dome krásnu záhradku. V uponáhľanej dobe však nemáme na to čas, chuť ani peniaze. Na peknú záhradu však stačí poznať pár trikov a vaše výdavky aj práca sa znížia.

prejsť na článok