Zážitkári na obhliadkách svadobných priestorov

Osobne sme obhliadli viaceré svadobné priestory, aby sme snúbencom pomohli vybrať ideálny priestor na svadbu. Každé miesto vás očarí unikátnym interiérom, či atmosférou. Príspevok Zážitkári na obhliadkách svadobných priestorov je zobrazený ako prvý na Svadba od Zážitkárov.

prejsť na článok

TOP 10 svadobných priestorov v okolí Nitry

Existuje mnoho svadobných priestorov v Nitrianskom kraji, my sme si pripravili pre vás tie najkrajšie z nich, poďte sa s nami na ne pozrieť. Príspevok TOP 10 svadobných priestorov v okolí Nitry je zobrazený ako prvý na Svadba od Zážitkárov.

prejsť na článok

TOP svadobné priestory v okolí Bratislavy

V Bratislavskom kraji sa nachádza široká škála svadobných priestorov. My sme si pre vás pripravili tie najideálnejšie z nich, ktoré vám zabezpečia spoľahlivé služby, chutné a kvalitné jedlo a výnimočné priestory. Príspevok TOP svadobné priestory v okolí

prejsť na článok

Etiketa svadobných kvetov

Kto kupuje kvety na svadobnú recepciu? A kto do kostola? Stále premýšľate, akým spôsobom vyriešiť výzdobu na Vašej vysnívanej svadbe? Prečítajte si nižšie niečo o kvetinovej/svadobnej etikete.

prejsť na článok

Nový dom v našej správe

Od októbra 2021 pribudol do našej správy bytový dom na ulici K.Adlera 1 v Bratislave. Bytový dom má 72 bytov. Vlastníkom bytov a nebytových priestorov K.Adlera 1 pomáhame s procesom zrušenia spoločenstva vlastníkov bytov. S výberovou komisiou vlastn

prejsť na článok

Mestské svadobné fotenie v Bratislave

Láka vás fotenie svadobných portrétov v meste? Jednoznačne odporúčame. :) Príspevok Mestské svadobné fotenie v Bratislave je zobrazený ako prvý na Svadba od Zážitkárov.

prejsť na článok