Zážitkové kostýmové prehliadky

Príbehy písané zlatou a striebornou niťou, alebo ako majster Libay svoje tri najkrajšie diela v Banskej Bystrici stvoril.. Zážitkové večerné kostýmové prehliadky výstavy v spolupráci s hercami stvárňujúcimi vybrané udalosti z osobného a remeselného života zlatníka Samuela Libaya. vstupy o 19.00 a 21:00 h Rezervácia lístkov potrebná!!

prejsť na článok

Pracovné zdravotné prehliadky

Pracovné zdravotné prehliadky Preventívne prehliadky vo vzťahu k práci ( vstupné, periodické, výstupné, mimoriadne) vykonávame na žiadosť zamestnávateľa alebo fyzickej osoby ( SZČO) na zabezpečenie zákonných povinností pri ochrane a starostlivosti o zd

prejsť na článok

Preventívne telovýchovno-lekárske prehliadky so zameraním na vylúčenie potravinovej neznášanlivosti

Príspevok Preventívne telovýchovno-lekárske prehliadky so zameraním na vylúčenie potravinovej neznášanlivosti je zobrazený ako prvý na ImunoVital.

prejsť na článok

Preventívne telovýchovno-lekárske prehliadky na vylúčenie alergického ochorenia a bronchiálnej astmy

Príspevok Preventívne telovýchovno-lekárske prehliadky na vylúčenie alergického ochorenia a bronchiálnej astmy je zobrazený ako prvý na ImunoVital.

prejsť na článok

Darčekové poukazy

Darujte vašim priateľom a blízkym originálny darček. Zážitkové lezenie na lezeckej stene či na skalách alebo metodický kurz bude určite darčekom, ktorý ocení každý milovník hôr, prírody, športu, či pohybu.

prejsť na článok

Zážitkové lezenie na skalách

Vyskúšajte si lezenie na skalách v nádherných skalných oblastiach Liptova v sprievode našich inštruktorov. Zaručený zážitok pre nováčikov, začínajúcich skalolezcov, ale určite aj pre pokročilých športových lezcov.

prejsť na článok