Zdravotné prechádzky po meste

V Smaragde nám záleží na zdraví našich klientov, a preto sme im zaobstarali trekingové palice, s ktorými sme si chôdzu a používanie najskôr nacvičili. Palice poskytujú vynikajúcu oporu a ochranu pri prechádzkach. Umožňujú uvoľniť chrbticu a vďaka možnosti podpory a lepšej stability v náročných častiach trasy zvyšujú bezpečnosť. Podporujeme ich vitalitu a zdravie, pravidelnými prechádzkami v príjemnom prostredí. Vraciame sa vždy s dobrou náladou a pozitívnou energiou.    The post Zdravotné prechádzky po meste appeared first on SMARAGD.

prejsť na článok

Zdravé ženy

Chlap rozmýšľa pri pive: Ak je moja žena zdravá, tak sú zdraví všetci chlapi v meste. Ak sú zdraví všetci chlapi v meste, tak sú zdravé aj všetky ženy v meste. No a ak sú zdravé všetky ženy v meste, tak som zdravý aj ja!

prejsť na článok

Dva voly

Dvaja policajti na nočnej pochôdzke mestom. Zrazu zbadajú, ako po meste idú dva voly. Tak sa trošku zarazia, ostanú stáť a jeden druhému hovorí: - Ty, z tohto spravíme zápis. - Máš pravdu, tak píšem, na ceste v noci išli po meste dva voly. - Nie, počkaj,

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v Kys. Novom Meste.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 21:30 do 22:30, bola prerušená dodávka elektrickej energie v Kys. Novom Meste. Z tohto dôvodu nebolo dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Nové dielo v Starom Meste

[...] Read More... The post Nové dielo v Starom Meste appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Meranie teploty zamestnancov a návštevníkov na pracoviskách

Môže zamestnávateľ požadovať, aby návštevníci alebo zamestnanci poskytli konkrétne zdravotné informácie v kontexte COVID-19?Zamestnávateľ by mal vyžadovať zdravotné informácie iba [] The post Meranie teploty zamestnancov a návštevníkov na pracoviskách app

prejsť na článok