Zelený bicykel

Konečne sa aj na Slovensku udomácňuje v zahraničí veľmi populárna služba bike sharing. V auguste 2017 sme pomohli podporiť jej rast aj do slovenských miest, počínajúc Prievidzou. Spločnosť prináša ľuďom alternatívny spôsob prepravy po mestách (šetriaci životné prostredie), šíri osvetu a pomáha vytvárať zdravé návyky. Viac.

prejsť na článok

Náš elektrický balančný bicykel

Náš elektrický balančný bicykel je skvelo zostrojený balančný bicykel s elektromotorom a batériou namontovanou na ráme. The post Náš elektrický balančný bicykel first appeared on GCMoto.

prejsť na článok

Zelený čaj matcha v kuchyni

Mnoho ľudí pije zelený čaj, ale jedli ste ho už niekedy? Spôsob, ako pridať zelený čaj do vášho denného jedálnička si budete môcť prečítať na nasledujúcich riadkoch.

prejsť na článok

Zelený jačmeň s vodným kefírom

Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. Zelený jačmeň je jednou z najpopulárnejších superpotravín, ktoré si dnes môžete kúpiť na trhu. Táto rastlina pochádza z rodu jačmeňa a obsahuje množstvo živín, vitamínov a minerálov. Zelený jačmeň sa [] Článok

prejsť na článok

Zelený štvrtok

Zelený štvrtok je podľa kresťanskej liturgie dňom konania poslednej večere Krista s apoštolmi. V tradičnej ľudovej kultúre bol tento deň spojený s množstvom obyčajových úkonov, ktoré mali za cieľ ochrániť hospodárstvo od zlých síl a zabezpečiť hojnú úrodu

prejsť na článok

Otázka - Ako vybrať bicykel pre syna (Šport )

lucyyy: Dobrý deň, syn bude mať v lete 4 roky, tak by sme mu na narodeniny chceli kúpiť pekný a kvalitný bicykel, ktorý niečo vydrží.Ďakujem za rady skúsenejších :) (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok