Zemiak je náš druhý chlieb, vo väčšine domácností sa konzumuje takmer denne. S tým spojené šúpanie surových zemiakov produkuje hromadu odpadu v podobe šupiek. Málokto pritom vie, že značná časť týchto zemiakových šupiek sa dá použiť na opätovnú zemiakovú
Nevyhadzujte štetce po maľovaní, ale zmýšľajte EKOlogicky a šetrne.
Drobné oranžové plody rakytníka rešetliakovitého pripomínajú ríbezle alebo dokonca jarabinu. Vynikajú vysokým obsahom vitamínu C, karoténu a ďalších cenných látok. Rakytník rastie ako ker vysoký až 2 či 3 metre a ľahko si ho vypestujete vo svojej záhrade.
prejsť na článokZemiaky, typické jedlo Slovákov, sa na tanieroch našich domácností objavujú veľmi často. Jeme ich uvarené a nakrájané, omastené maslom alebo ako zemiakovú kašu, hranolčeky, halušky, zemiakové placky, osúchy a na množstvo iných spôsobov. Napokon... nemali
prejsť na článokSkvelý gastronomický zážitok Vás čaká, ak zavítate do Hotela Diplomat**** a využijete ich špeciálnu ponuku zimného menu. Veď posúďte - už len hlavné jedlo v zložení bažantie prsia s fumet kardamónu, tekvicovo zelerové ragú, zemiakové pyré s peče...
prejsť na článokVarenie – Rady z kuchyne Rodina a spoločne strávené chvíle sú to najcennejšie v živote každého z nás. Viete, že tie najlepšie rodinné rozhovory sa dejú za stolom pri dobrom jedle? Nenadarmo sa hovorí, že láska prechádza cez žalúdok. Existuje tisíc dôvo
prejsť na článok