Ženy a Kultúra

26.4.2023 o 18:00Opäť si Vás dovoľujeme pozvať na [Večer Michala Vašečku]. Tentokrát sa budeme venovať téme Ženy a kultúra, kde sa porozprávame nielen o tom, ako vnímajú túto tému ženy, ale aj o tom, ako dokázali prežiť a fungovať počas pandémie a kam ich to posunulo. Za nás, BPI, bude tradične moderovať náš kolega Michal Vašečka a za nežnejšie pohlavie sa predstavia Zora Jaurová, expertka na kultúrne politiky a filmová producentka a Valéria Schulczová, divadelná režisérka a filmová scénaristka. Diskutovať budeme v našom obľúbenom Art Books Coffee na Baštovej 6/B 26. apríla o 18:00. Budeme aj online všetky informácie včas zverejníme v tomto evente. Diskusia je súčasťou projektu s názvom QuarantinArt, ktorý je podporený z grantov Erasmus+. Príspevok Ženy a Kultúra je zobrazený ako prvý na Art Books Coffee.

prejsť na článok

RTVS relácia Kultúra 16.09.2023

Kultúra SK Televízny archív – pôvodná tvorba i športové relácie online (rtvs.sk) The post RTVS relácia Kultúra 16.09.2023 appeared first on KatarínaŽiak.

prejsť na článok

Ženy a Viagra

Viete, prečo by mali aj ženy (najmä v pokročilom veku) dostávať Viagru? Predsa aby dlhšie stáli - pri sporáku.

prejsť na článok

Neverné ženy

Tri ženy idú z diskotéky domov a cestu si skrátia cez cintorín. Zrazu začne fúkať silný vietor, ženy sa zľaknú a utekajú ozlomkrky domov. Na druhý deň sa rozprávajú ich muži: - Chlapi , hovorí jeden, naše ženy nás podvádzajú! Moja prišla domov celá rozg

prejsť na článok

Windows pre ženy

Microsoft uviedol na trh nový Windows pre ženy: Okrem klasických tlačidiel Áno a Nie má aj tlačidlo Možno .

prejsť na článok

Ženy a klobúky

Prečo nosia ženy klobúky? Lebo každá škatuľa musí mať vrchnák!

prejsť na článok