Zima 2022/23

Buďte aktívni aj v zime Karta MultiSport je zážitok, ktorý ťa prenesie do sveta zábavy, športu, pohybu, ale aj relaxácie a voľného času. Jednoducho, karta na všetko a pre všetkých. Nemusíš byť športovec, aby si si vyskúšal/a niečo nové. Či už pôjdete na lyžovačku do PARK SNOW Donovaly, na bežky, s rodinou si užiť snowtubing, alebo zrelaxovať do sauny. Alebo čokoľvek iné je to na tebe! Máš k dispozícii 260 druhov aktivít, 2700 partnerov v SK a CZ. Každý deň 1 vstup, 365 dní v roku. MultiSportka je VIRTUÁLNA, už nepotrebuješ plastovú kartu. Dokonalé, nie? S kartou MultiSport podporíte nie len svoje zdravie, ale aj si vykompenzujete pracovné zaťaženie a vyvetráte hlavu. Využi svoju kartu MultiSport naplno sleduj svoje možnosti a novinky na Facebooku od 1.12. spúšťame ADVENTNÝ KALENDÁR ZLIAV pre odberateľov karty MultiSport využi rôzne produkty a služby V ZAUJÍMAVÝCH ZĽAVÁCH, až do 75%. A Vianoce máš vybavené! Zaregistruj sa do zóny My MultiSport nájdeš tu zľavy na produkty a služby od našich partnerov, online videá na cvičenie, zaujímavé články a vyhľadávač aktivít. 50% zľava na skipasy do PARK SNOW Donovaly Zľava je platná od 9.1.2023 s kartou MultiSport na tieto druhy skipasov: 1 deň 4-hodinový Večerný Klikni SEM pre viac info o partnerovi a zľave. Vstupy na zimné aktivity BEŽKY (areály bežeckého lyžovania) Bachledka SKI & SUN, Ždiar Čertovica, Brezno Jakaski Jahodná Jakaski Jahodná Areál Anička, Košice Kojšovská hoľa Levoča Nordic Centrum Liptovská Kokava NBC Osrblie Park Snow Donovaly Pezinská Baba Skalka pri Kremnici, Kremnica Tatraheim, Lomnica ____________________________ SNOWTUBING (jazda na snežnom kolese) PEPE SKI Veterná Poruba SKI Bachledka, Ždiar ŠPORTCENTRUM OŠČADNICA ____________________________ Ak vám k lyžovačke chýba kvalitná výbava, zaobstarajte si ju zľavou 12% na celý sortiment od Outdoor Guide. Potrebujete dať najprv dokopy svoje telo? Rehabilitačné pomôcky od Reha Sport so zľavou 10% vám v tom pomôžu. Nezabudnite ani na prevenciu, využite zľavu 50 € na DNA Complex test od DNA Era a zistite o sebe viac. V zime sa nemusíte vzdať vody. Navštevujte plavárne a strávte dni s dobrým pocitom, že ste pre seba urobili niečo prospešné. Aby ste si MultiSportku užili naplno, nemusíte byť športovec. Poďte si na verejné korčuľovanie užiť pohyb a socializáciu. Ak zimu nemusíte, zahrejte sa vyskúšajte si padel, nový raketový šport v Arena Padel v Bratislave Alebo sa zohrejte a navštívte wellness, relax, či sauny. Pozrite si návody: Ako začať športovať? Ako začať s behom na lyžiach.  Skúsenosti užívateľov karty MultiSport.

prejsť na článok

Prominutí záloh na daň silniční za rok 2022

Ministr financí prominul platbu záloh na silniční daň za rok 2022 a to za celé období, kdy splatnost záloh je určena k 19. 4. 2022, 15. 7. 2022, 17. 10. 2022 a 15. 12. 2022. Poplatníci daně tak nemusí uhradit zálohy, a to bez uvedení důvodu a bez jakéhoko

prejsť na článok

Tipsport 40 free spinov

Tipsport 40 free spinov je nová promo akcia, ktorá prebieha od 27.2. do 2.3.2022. Každý deň môžete získať 10 free spinov v odlišných hrách. Pre kompletný harmonogram si prezrite tabuľku nižšie. Odkaz na bonus Deň Čas Bonus Nedeľa (27.2.2022)

prejsť na článok

AKCENTA GRAND SLAM 2022 (Praha)

V pátek 22. července 2022 se uskutečnilo v areálu tenisových kurtů TJ Spoje Praha letošní již 3. kolo deblové tenisové túry AKCENTA GRAND SLAM 2022, které se zúčastnilo 16 deblových týmů z řad našich klientů.

prejsť na článok

Novela zákona o účtovníctve platná od 1.9.2022

Národná rada Slovenskej republiky dňa 16. júna 2022 schválila zákon č. 249/2022 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia (ďalej len „zákon č. 249/2022 Z. z.“). Zmeny zákona oúčtovníctve platn

prejsť na článok