Zimná dovolenka osamote: Výhody, ktoré vám dá sólo lyžovačka

Dovolenka, na ktorú sa vydáte len so samé so sebou vám dá strašne veľa! O to viac, ak sa rozhodnete užiť si zasnežené svahy. Hoci väčšina si užíva lyžovačku v partii kamarátov, pre vás bude jedinečná tým, že bude čisto len vo vašej réžii. Čo viac si priať? Dôvody, prečo je sólo dovolenka na lyžovačke to najlepšie, čo môžete pre seba spraviť: Menší stres na svahu Ruku na srdce. Ak nie ste dobrým lyžiarom, resp. ste len začiatočníkom, veľmi dobre viete, aké to je. Zísť niekoľkokrát po sebe zjazdovku dá poriadne zabrať. Na nohy sa striedavo prenáša váha, čo pocítite. Pre tých, ktorí sa len učia, stačí aj poldňa na lyžiach a svaly na končatinách vám oťažejú. Taktiež aj ruky sa namáhajú, ak pri lyžovaní využívate paličky a zapierate sa do nich.   Preto viete, aký je to stres, ak kamaráti jazdia akoby nič hore dole a vy stojíte na jednom mieste a máte strach sa čo i len pohnúť. Nechcete sa zahanbiť a chcete ísť s nimi. Nakoniec z lyžovačky máte len jedno – veľký stres. Ak pôjdete sami na zimnú dovolenku, pôjdete jednoducho svojím tempom, kedykoľvek chcete. Nepodarilo sa vám zísť zjazdovku? Nevadí. Rozhodli ste sa, že lyžovanie vymeníte za sánkovačku? Nevadí. Foto: pexels.com Súkromie a pokoj Po celodennom lyžovaní otvárajú fľaše alkoholu a vyťahujú spoločenské hry, lebo však deň ešte nekončí! Hoci to kamaráti myslia dobre a nie je nič zlé na tom, zabaviť sa takýmto spôsobom po celodennom pobyte na svahu, niekedy to jednoducho nejde. Chcete si užiť už len oddych v posteli. No pôjdete proti partii? Väčšina by to nespravila a premohla by sa.  Pri lyžovaní vyvíjate rýchlosť a určitú techniku, aby ste zvládli svah. A to si vyžiada množstvo energie. Únavu však pocítite práve vtedy, keď sa zastavíte. Ak by ste boli sami, bolo by jednoduchšie naordinovať si už len oddych po lyžovačke. Aspoň nebudete počúvať uštipačné poznámky od svojim spolubývajúcich, že kazíte partiu Tak si to užijete podľa seba! Väčší relax a odreagovanie Krásna zimná príroda nikoho nenechá chladným! Ani nebudete vedieť ako, ale zrazu vás prinúti zabudnúť na problémy. Stres v práci alebo niekto, kto vás naštval – lyžovaním na tu zabudnete a zrelaxujete myseľ. O to viac, ak si zimnú dovolenku užijete len podľa seba. Zatiaľ čo si užívate zimnú dovolenku všade navôkol, zlepší sa vám nálada a i tie väčšie problémy zahodíte za hlavu! The post Zimná dovolenka osamote: Výhody, ktoré vám dá sólo lyžovačka appeared first on SoloTrip.

prejsť na článok

6 destinácií, ktoré si najlepšie vychutnáte osamote: Pre ženy ako stvorené

Spolu s nárastom popularity sólo cestovania sa zvýšili i nové príležitosti pre ženy, ktoré túžia cestovať sólo. Výskum z roku 2019 zostavil zoznam šiestich najlepších krajín pre ženy. Nežnejšie pohlavie tak môže byť pripravené vydať sa na sólo dobrodružst

prejsť na článok

Rodinná lyžovačka v Bachledke

Príspevok Rodinná lyžovačka v Bachledke zobrazený najskôr Cestuj s deťmi - Cestovateľský blog.

prejsť na článok

Sólo cestovanie je jedným z top trendov: Najväčšie mýty, ktoré mnohých odrádzajú

Zatiaľ čo kedysi sme pri prechádzaní hraníc potrebovali pasy a čakali sme v dlhých radách na policajné kontroly, dnes nám stačí mať vo vrecku občiansky preukaz a letenku. Pre mnohých je sólo cestovanie nepredstaviteľné, no je to jednoduchšie, ako sa zdá.

prejsť na článok

od 04.07. 2023 do 12.07.2023 bude prevádzka zatvorená , DOVOLENKA

od 04.07. 2023 do 12.07.2023 bude prevádzka zatvorená , DOVOLENKA The post od 04.07. 2023 do 12.07.2023 bude prevádzka zatvorená , DOVOLENKA appeared first on Gastro P. K..

prejsť na článok

TOP 5 krajín, ktoré sú ideálne na prvú sólo cestu: Tu sa začína dobrodružstvo!

Odhaduje sa, že v prvých troch mesiacoch v roku 2023 vycestovalo do zahraničia 235 miliónov turistov, čo je podľa Svetovej organizácie cestovného ruchu viac ako dvojnásobok celkového počtu za rovnaké obdobie v roku 2022. Vyzerá to tak, že cestovný ruch je

prejsť na článok