Zľava 50% na pánske košele priamo od výrobcu

Výrobca kvalitných pánskych košieľ značky SmartMen opäť začína nový rok výpredajom skorších kolekcií pánskych košieľ. Spoločenské pánske košele s dlhým rukávom ale aj voľnočasové Casual košele môžete získať so zľavou 50% z pôvodnej ceny.

prejsť na článok

Ako kúpiť kvallitné pánske košele - Luxusné košele SmartMen

Poradime, ako kúpiť kvalitnu košeľu pre muža. Luxusné pánske košele jedine zo 100% bavlny a priamo od výrobcu. Bežným doplnkom spoločenských pánskych košieľ je kravata z hodvábu a elegantné manžetové gombíky.

prejsť na článok

Pánske košele na štyri ročné obdobia

Pánske košele na štyri ročné obdobia. Pánske košele na jar vo svetlých odtieňoch fialkovej, ružovej a s prúžkom na bielom podklade. Pánske košele na leto s dlhým rukávom z jemnej bavlny pripomínajúce hodváb. Na jeseň pánske košele v sýtych farbách.

prejsť na článok

Materiály a typy látok pánskej košele

Bavlna na pánske košele je najvhodnejší prírodný materiál. Čím vyššia hustota tkania, tým kvalitnejší látka na košele. Medzi najkvalitnejšie materiály na pánske košele patrí oxford, herringbone, keper, popelín. Najlepšie pánske košele sú z jemných nití.

prejsť na článok

Aký typ košele zvoliť

Ako si vybrať správnu farbu, vzor a strih pánskej košele. Pánske spoločenské košele a casual košele sú k dostaniu v mnohých štýloch, vzoroch a farbách. Voľba druhu pánskej košele by mala zohľadniť Váš osobitý štýl a pracovné prostredie, v ktorom sa pohybu

prejsť na článok

Pánske košele - ako si vybrať, aby vydržali

Na pánsku košeľu je kladený dôraz nielen na pohodlie a kvalitu materiálu a spracovania košele, ale aj na farbu a vzor látky, strih pánskej košele... Kvalitné pánske košele sa šijú výhradne zo 100% bavlny. Aj v dnešnom modernom svete high tech umelých mate

prejsť na článok