Zuzankina pravidelnosť

Spočiatku ma prevádzali veľké obavy. Predsa len je to u nás novšia metóda Avšak samotná aplikácia aj depilácia bola veľmi príjemná v príjemnom pokojnom prostredí. Určite známym odporučím práve depiláciu cukrovou pastou a tiež práve u Sáry a jej Saray de Soie v Spišskej Novej Vsi, pretože si myslím, že je veľmi dôležité, kto vás bude „natierať“ ?. Teda viete čo myslím. Z depilačného salónu odchádzate plný pozitívnej nálady a energie. A to je dnes myslím veľmi dôležité. Ja sa tam budem otáčať pravidelne! A čo vy? The post Zuzankina pravidelnosť appeared first on Saray Beauty Studio.

prejsť na článok

15 medailí za 10 mesiacov

Ranná závislosť Je krásne letné ráno. Pár minút po piatej. Ako obyčajne vybieham na moju obľúbenú bežeckú trať pri Dunaji. Vydávam sa na klasický 5 kilometrový beh, ktorý som si zamiloval krátko po tom, čo k nám minulý rok zavítala pandémia COVID-19.

prejsť na článok

Dá sa dobehnúť vlastný mozog ?

Ach, tie novoročné predsavzatia Poznáte to. Vždy koncom decembra si spisujete predsavzatia, ktoré chcete naplniť v ďalšom roku. Niektorí si vytvoria len jednoduchý TO DO list s niekoľkými cieľmi, iní na to idú sofistikovanejšie a využijú všetky dostupn

prejsť na článok