Firma s dlhoročnými skúsenosťami PECMANIAK s.r.o., vám ponúka návrh a realizáciu záhradných kuchýň, chlebových a mobilných pecí, vstavaných šporákov a grilov.
Pecmaniak Asi najlepšie pacované kuracie stehná, ktoré som dodnes robila. Od piva budú úplne mäkulinké a majú vynikajúcu chuť. Ingrediencie: 6 ks kuracích stehien 1 dcl piva 3 PL olivového oleja 1 ČL horčice 1 ČL estragónu ½ ČL kmínu 2 strúčiky cesnaku S
PecmaniakEmail Žemľovka je obľúbená v každej rodine a dokážeme ju pripraviť na mnoho spôsobov. U nás je však najobľúbenejšia so sladkými jablkami a orechom. Jej príprava je jednoduchá a výsledkom je výborné sladké jedlo. Žemlovke neodláte. Ingredience: 1
Formulár na cenovú ponuku záhradnej kuchyne The post Záhradná kuchyňa: na čerstvom vzduchu chutí jedlo oveľa lepšie. first appeared on Pecmaniak.
Následne hodíme na horúce uhlíky pár kúskov jablone na údenie, kura otočíme kožou nadol apečieme 40 minút. Po uplynutí tejto doby sa mäso samé oddelí od kostí, preto musíme s kuraťom manipulovať opatrne. Obe strany potrieme omáčkou BBQ apečieme ďalších 40
Tradičné pastierske recepty majú tú úžasnú vlastnosť, že sú všetky do jedného fenomenálne jednoduché. My vám však prinášame recept na najjednoduchšie jedlo z jednoduchých – pastierku tarhoňu. Je nesmierne chutná a dá sa pripraviť v kotlíku ale aj na liati
Potrebujeme:UFO FAMILY disk na pečenie Ingrediencie:2 dl ryže1-1,5 kg mletého mäsa1 kel3 kyslé smotanyolejsoľmleté čierne korenie Postup: Kel rozoberieme na listy, ktoré následne uvaríme. Ryžu uvaríme tiež. Vo väčšej panvici rozohrejeme olej, na ktorom r
Potrebujeme: UFO FAMILY disk na pečenie65 dkg hladkej múky1 čajovú lyžičku cukru20 g čerstvého droždia0,5 lyžičky soli20 dkg zemiakov Postup receptu: Zarobíme si kvások. Kvasnice a lyžičku cukru dáme do 1dl vlažnej vody, pridáme 100 g múky a vymiešame. N
Príprava:Droždie pripravíme v troche vlažnej vody. V múke rozmiešame soľ, tekvicové semienka a ovsené vločky, pridáme pripravené droždie a postupne v menšom množstve vlažnú vodu. Pripravíme hladké, vláčne cesto.Necháme aspoň 1 hodinu cesto oddychovať, kys