Fermentovaný rastlinný extrakt REGULATESSENZ® z čerstvého ovocia, orechov a zeleniny. Doprajte si vitamíny a enzýmy v prírodnej forme.
Prechod z leta do zimy nesprevádzajú len zafarbené listy na stromoch a zbierka panáčikov z gaštanov na parapete nášho okna. Prechladnutie, nádcha a kašeľ sú len jednými z mnohých problémov, ktoré nás môžu počas sychravého jesenného obdobia postretnúť. Pre
Najzákladnejšie kroky v starostlivosti o našu tvár predstavuje čistenie a použitie hydratačného krému. Potom ale existuje množstvo špecifických produktov, ktoré sú určené na riešenie konkrétneho problému. Jedným z takýchto produktov je aj očný krém.
So stúpajúcou teplotou na teplomeri stúpa aj riziko tráviacich ťažkostí, ktoré nás môžu počas letných mesiacov poriadne potrápiť. Našťastie existuje niekoľko jednoduchých, ale za to dôležitých vecí, ktoré môžeme urobiť, aby sme sa problémom s trávením vyh
Nachádza sa vo veľkom množstve kozmetických prípravkov, od produktov na tvár až po masky na vlasy. Dokonca aj vo forme injekčnej výplne. Ale čo to vlastne kyselina hyalurónová je a ako ju správne začleniť do starostlivosti o našu pokožku? Čo je kyselin
Príliš veľa slnka našej pokožke škodí Leto si priam žiada tráviť viac času vonku. Grilovačky v záhrade, čas strávený v bazéne a mnoho cestovateľských plánov. Dni sú teplejšie a dlhšie, no takéto počasie môže viesť k problémom s našou pokožkou. Svrbivé
Prečo je pestrosť v jedálničku dôležitá? Všetci vieme, aké dôležité je jesť ovocie a zeleninu a všetci vieme, že je to občas zložitejšie, než sa môže zdať. Aj keď sa konzumácia ovocia a zeleniny javí ako ľahká úloha, jesť každý deň dostatok zeleniny mô
Tráviace enzýmy Naše telo musí vykonať mnoho aktivít, aby z jedla, ktoré si vložíme do úst, vyťažilo to, čo naozaj potrebujeme. Je to komplikovaný postup, ktorý zahŕňa množstvo fyzických akcií od žuvania potravy až po vylúčenie odpadu z tela. To sa dej
Vitamín C (itrón) Citróny patria medzi obľúbené citrusové plody, o čom svedčí aj fakt, že mnoho ľudí začína ráno citrónovou vodou namiesto rannej kávy alebo čaju. Citróny rastú na vždy zelených citrónovníkoch, z botanického hľadiska sú citróny klasifik
Čo je fermentácia? Fermentácia je technika konzervovania potravín známa už celé stáročia. Fermentácia priaznivo mení chemickú povahu jedla, zlepšuje jeho stráviteľnosť a zvyšuje obsah živín. Fermentovaná, inak povedané aj kvasená zelenina je zdrojom vi
Čo to tie enzýmy vlastne sú? Enzýmy riadia tisícky rôznych typov biochemických procesov v našom organizme: pomáhajú pri dýchaní, pomáhajú tráviť jedlo, zohrávajú kľúčovú úlohu v zásobovaní a regenerácii buniek, zbavujú telo toxínov a škodlivých látok a