Nech už si vyberieš akýkoľvek odbor, môžeš sa spoľahnúť, že u nás dostaneš dobrý základ. Stredná škola, kde nájdeš vlastnú cestu.
Nepremeškajte príležitosť a prihláste sa! Stredná odborná škola Pod Bánošom 80 v Banskej Bystrici otvára nový akreditovaný kurz v rozsahu 80 hodín. V rámci kurzu Prevádzkovanie liehovarníckeho závodu na pestovateľské pálenie ovocia sa okrem iného obozn
Denný letný tábor 10.7. -14.7.2023 8:00 16-00 / deti od 7 do 12 rokov Info: Ing. Emília Kupcová 0905 338 7775, [email protected] Informácie pre rodičov (pdf) Prihláška na denný detský tábor (pdf) Vyhlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave d
Milovníkov včiel, prírody, včelárov aj nevčelárov sme v sobotu 17. septembra 2022 privítali na XIII. Celonárodnej včelárskej výstave. Slovenský zväz včelárov organizoval výstavu v priestoroch Strednej odbornej školy, Pod Bánošom 80 v Banskej Bystrici.
Otváranie Banoša. Letnú turistickú a poľnohospodársku sezónu v našom kraji už čoskoro otvoríme! Pre návštevníkov pripravujeme zaujímavý program a pestrú ponuku tradičných regionálnych produktov. Ochutnávka voňavej jari, farmárske trhy, detská škola v
Aká je príroda múdra dokazujú včely. Milovníkov včiel, prírody, včelárov aj nevčelárov pozývame na XIII. Celonárodnú včelársku výstavu, ktorá sa uskutočni 17. septembra 2022 v priestoroch Strednej odbornej školy, Pod Bánošom 80 v Banskej Bystrici. Teš
Dávame do pozornosti deťom a mládeži, ich rodičom a starým rodičom, že pripravujeme už 11. ročník LTŠMV 2022, ktorý sa uskutoční v dňoch 5. 7. až 15.7. 2022, v SOŠ včelárskej v Banskej Bystrici.Nástup je v stredu-štátny sviatok, začína sa večerou a ukonče
Pozývame všetkých žiakov základných škôl a ich rodičov na DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ, ktorý sa bude konať 1.3.2022 od 16.00 do 18.00 a 2.3.2022 od 16.00 do 18.00 ONLINE obidva dni. *Na Vaše otázky Vám budú odpovedať garanti odborov a výchovná po
Ako na vr bľovanie, tepenie, či očkovanie ovocn ch drev n? Ak V s zauj ma pr ve t to problematika, vybrali ste tu spr vne. To v etko sa m žete na na om kurze naučiť. Cieľom kurzu je formou praktick ch uk žok a cvičen naučiť frekventantov vr bľovať ovocn