Ako ladiť pánsku košeľu s kravatou

Navrhneme viacnásobné varianty setov košele s kravatou. S nižším počtom košelí alebo viazaniek v šatníku tak urobíte väčšiu parádu. Prakticky tak môžete k jedinej kravate nosiť viac košelí.

prejsť na článok

Muž v košeli vyzerá vždy lepšie. Akú košeľu ale vybrať?

Kto nenosí pánsku spoločenskú košeľu s kravatou v pracovné dni, môže voliť voľnočasovú farebnú košeľu so vzorom – tzv. Casual košeľu. A keď plánujete mať v šatníku iba jedinú spoločenskú košeľu - odporúčame bielu košeľu. Pri výbere košele by Vas mala zauj

prejsť na článok

Džínsy a pánska košeľa

Ako kombinovať pánske džínsy a pánsku košeľu? Súčasná uvoľnená móda radí nechať pánsku košeľu voľne cez džínsy. K džínsom sa rozhodne hodí čierna košeľa a čisto biela košeľa.

prejsť na článok

Pánsku kravatu možno nosiť aj dobrovoľne

Muži chápu nosenie kravát ako povinnosť k pánskym oblekom alebo slávnostným príležitostiam. Môžete si ale obliecť čisto bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom zo 100% bavlny a modernú úzku kravatu z čistého hodvábu. Úzke kravaty pôsobí nenútene.

prejsť na článok

Aké košele musíte mať?

Pre život potrebujete bielu, čiernu a modrú košeľu. Biela pánska košeľa sa hodí pre všetky spoločenské udalosti. Tmavú pánsku košeľu oblečte na večernú párty. Modrá košeľa je najčastejšou farbou v zamestnani. Kvalitné spoločenské košele potrebuje každý mu

prejsť na článok

Sveter a pánska košeľa

Farebný pánsky sveter doplní spoločenskú košeľu v chladných dňoch. Pastelové farby svetrov sú v móde. Pánska košeľa s kravatou vynikne vo svetri s lemom do písmena V. Ľahké pánske svetre sú vyrobené z vlny, bavlny a kašmíru.

prejsť na článok