Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila

Levanduľa lekárska lavandula angustifolia ľudovo volaná levanduľa anglická či potravinárska, Levanduľa prostredná Lavandin- lavandula x intermedia, ľudovo volaná The post Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS

Cyklus o bylinkách a ich využití pre zdravie, krásu, ako súčasť gastronómie, ale aj praktického použitia v domácnosti. Moderuje vyštudovaná The post Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Chňapka s podložkou ARM 9972 Levanduľa

Gramáž: 270 g/m2 Zloženie: 100% Bavlna Návod na údržbu: Možno prať v práčke maximálne pri teplote 40°C. Výrobok sa nesmie bieliť. Nesmie sa sušiť v sušičke prádla. Žehliť pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110°C. Výrobok sa nesmie chemicky čistiť.

prejsť na článok

Smrť kráľovnej

Viete, ako sa dá spoznať, že zomrela včelia kráľovná? Trúdy sedia pred úľom a onanujú.

prejsť na článok

Ruža ako kráľovná parfémov

Parfémy vyrábané z ruží majú veľmi dlhú históriu a  ruža ako kráľovná parfémov je pre výrobcov najzákladnejšia a najosvedčenejšia  zložka. Niektorí ľudia hovoria, že vôňa ruže je neodolateľná vždy, ale niektorí majú názor, že jej najintenzívnejšiu vôňu t

prejsť na článok

Veronika Cifrová Ostrihoňová ako kráľovná plesu v šatách od nás :)

Plesová sezóna je v plnom prúde a tak sme sa v spolupráci s denníkom Plus Jeden Deň pripravili plesový editoriál s krásnou redaktorkou a úspešnou ženou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou. Veronika si od nás požičala aj šaty Irine ( čierne kvietkované

prejsť na článok