Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS

Cyklus o bylinkách a ich využití pre zdravie, krásu, ako súčasť gastronómie, ale aj praktického použitia v domácnosti. Moderuje vyštudovaná The post Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Rádioklub Omega v RTVS

Pred niekoľkými týždnami sa nám ponúkla super príležitosť na spropagovanie rádioamatérskej činnosti v RTVS relácii Televíkend. Veľmi radi sme túto možnosť využili a vnikla tak veľmi pekná reportáž o tom, kto sú to rádioamatéri, čomu sa venujeme a aj ako

prejsť na článok

Reportáž RTVS.SK Dámsky klub

BRATISLAVA 27.10.2021V dennom magazíne Dámsky klub sme mali možnosť poskytnúť užitočné rady a typy, ako sa starať o náhrobný kameň a gravírované náhrobné písmo. V reportáži sa dozviete aký je rozdiel medzi náhrobným kameňom zo žuly a terazzo ( umelým kame

prejsť na článok

Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila

Levanduľa lekárska lavandula angustifolia ľudovo volaná levanduľa anglická či potravinárska, Levanduľa prostredná Lavandin- lavandula x intermedia, ľudovo volaná The post Ako ma Kráľovná Levanduľa oslovila appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA

Pozrite si reportáž o našom statku v TV FLORENA Človek musí niekedy opustiť komfortnú zónu a nájsť svoje posolstvo inde. The post Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

RTVS relácia Kultúra 16.09.2023

Kultúra SK Televízny archív – pôvodná tvorba i športové relácie online (rtvs.sk) The post RTVS relácia Kultúra 16.09.2023 appeared first on KatarínaŽiak.

prejsť na článok