Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA

Pozrite si reportáž o našom statku v TV FLORENA Človek musí niekedy opustiť komfortnú zónu a nájsť svoje posolstvo inde. The post Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec

Príspevok Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec je zobrazený ako prvý na Nordic Walking Klub.

prejsť na článok

Ubytovanie Eva

Nechajte sa uniesť rodinnou atmosférou a komfortom v rámci jedinečného ubytovania priamo v lone prekrásnej prírody Kysúc v blízkosti dedinky Oščadnica

prejsť na článok

Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS

Cyklus o bylinkách a ich využití pre zdravie, krásu, ako súčasť gastronómie, ale aj praktického použitia v domácnosti. Moderuje vyštudovaná The post Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Ako sme natáčali reportáž do TA3

Lepší dátum na natáčanie ani nemohol byť. Trinásteho! Presne 13. júna, ešte že to nebol piatok, ale utorok. V tento deň sme sa vo firme venovali niečomu úplne inému než zvyčajne. Všetko sa doslova „ točilo“ okolo CDESKU, o ktorom hovoríme, ktorý prezentuj

prejsť na článok

Reportáž o projekte Snina mesto pripravené na klimatickú zmenu.

Reportáž redaktora Lukáša Koca s vedúcou strategického oddelenia Mesta Snina Erikou Jankajovou o projekte Snina - mesto pripravené na klimatickú zmenu.

prejsť na článok