Marhule sa považujú za jedno z najbežnejších ovocí, ktoré môžete v domácnostiach nájsť. Rovnako to platí aj pri výrobe kompótov, nakoľko marhule ako ovocné plody, sa dajú využiť pri nespočetnom množstve kulinárskych príležitostí – či už hovoríme o koláčoch, zákuskoch, k obedu, ako dezert a pod. V tomto článku sme si preto pre vás pripravili The post Ako na zaváranie marhúľ? appeared first on AKOO.sk.
Chystáte sa aj túto sezónu zavárať broskyne? Broskyňové kompóty sú jedným z najobľúbenejších druhov spracovaného ovocia, nakoľko ho môžete využiť prakticky kdekoľvek a kedykoľvek – či už do ovocných pohárov, na tortu, do koláčov či dokonca ako prílohu k o
prejsť na článokLeto so sebou prináša aj sezónu zavárania, vďaka ktorej si postupne plníte celú špajzu na celý rok. Zaváranie uhoriek je jednou z populárnych činností v našich domácnostiach, nakoľko dobre nakladané uhorky môžete použiť do rôznych druhov jedál či ako príl
prejsť na článokZaváraná cvikla je považovaná za jednu z najzdravších druhov zeleniny, ktoré sa dajú skladovať bežne v domácnosti a ktorá poskytuje nesmierne množstvo vitamínov, minerálov a vo všeobecnosti živín. Červená repa ako zaváranina je skvelým liekom voči rôznym
prejsť na článokAko si vytvoriť z pohára na zaváranie krásny svietnik? Plus foto od našej zákazníčky, ktorá z obyčajných fliaš spravila skvelý darček k okrúhlemu výročiu narodenia.
Poznáte to aj vy? V lete máte doma veľmi zoslabnuté stromy, najmä broskyne a marhule. Ich listy sú skrútené, slamovožlté, hnednú a postupne opadávajú. Na listoch sa vytvárajú prázdne ostrovčeky pretože choré pletivo v nich vypadáva. Broskyne a marhule pre
prejsť na článok