Leto so sebou prináša aj sezónu zavárania, vďaka ktorej si postupne plníte celú špajzu na celý rok. Zaváranie uhoriek je jednou z populárnych činností v našich domácnostiach, nakoľko dobre nakladané uhorky môžete použiť do rôznych druhov jedál či ako prílohu k hlavnému chodu a to počas celého roka až do najbližšej sezóny. V nasledujúcich riadkoch sme si preto pre vás The post Ako na zaváranie uhoriek? appeared first on AKOO.sk.
Chystáte sa aj túto sezónu zavárať broskyne? Broskyňové kompóty sú jedným z najobľúbenejších druhov spracovaného ovocia, nakoľko ho môžete využiť prakticky kdekoľvek a kedykoľvek – či už do ovocných pohárov, na tortu, do koláčov či dokonca ako prílohu k o
prejsť na článokZaváraná cvikla je považovaná za jednu z najzdravších druhov zeleniny, ktoré sa dajú skladovať bežne v domácnosti a ktorá poskytuje nesmierne množstvo vitamínov, minerálov a vo všeobecnosti živín. Červená repa ako zaváranina je skvelým liekom voči rôznym
prejsť na článokMarhule sa považujú za jedno z najbežnejších ovocí, ktoré môžete v domácnostiach nájsť. Rovnako to platí aj pri výrobe kompótov, nakoľko marhule ako ovocné plody, sa dajú využiť pri nespočetnom množstve kulinárskych príležitostí – či už hovoríme o koláčoc
prejsť na článokAko si vytvoriť z pohára na zaváranie krásny svietnik? Plus foto od našej zákazníčky, ktorá z obyčajných fliaš spravila skvelý darček k okrúhlemu výročiu narodenia.
S každou letnou sezónou prichádza na rad aj zber a spracovanie čerešní, ktoré sú tak obľúbeným ovocím pri koláčoch, tortách, bublanine a pod. Spolu s nimi však prichádza aj ich samotné zaváranie, aby ste ich mohli využiť aj v priebehu roka. V nasledujúcic
prejsť na článok