Ako nosiť sveter?

Existuje mnoho rôznych druhov svetrov pre mužov, ktoré sa líšia ako svojim štýlom, tak aj materiálom, z ktorého sú vyrobené. Medzi najpopulárnejšie patria:

prejsť na článok

Atraktívny muž v štýlovom svetri – lákadlo pre ženské oči!

Dobrý sveter je jedným z najpohodlnejších druhov oblečenia, aký môžeme nosiť. Na rozdiel od iného zimného oblečenia nám ponúka bezkonkurenčné teplo. Kvalitný pánsky sveter dodáva váhu štíhlejšej postave a zároveň pomáha zakryť hrubšiu postavu. Či sa už ro

prejsť na článok

Červený pletený dámsky sveter so zapínaním na veľké gombíky

Objavte eleganciu jednoduchosti v tomto červenom pletenom dámskom svetri. Nie je to len kus oblečenia, ale aj vyjadrenie osobného štýlu. Veľké zapínanie na gombíky dodáva šarm a pohodlie, zabezpečuje jednoduché nosenie a zároveň zvýrazňuje celkový dizajn.

prejsť na článok

Sveter a pánska košeľa

Farebný pánsky sveter doplní spoločenskú košeľu v chladných dňoch. Pastelové farby svetrov sú v móde. Pánska košeľa s kravatou vynikne vo svetri s lemom do písmena V. Ľahké pánske svetre sú vyrobené z vlny, bavlny a kašmíru.

prejsť na článok

Ako nosiť kvetinu v klope?

Taký kvet sa nazýva butoniéra, podľa toho, že sa prestrkáva gombíkovou dierkou v klope saka, takzvanou „button-hole“. A my sa dnes pozrieme na to, prečo a ako ju nosiť.

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o nežehlivých košeliach značky ETERNA

Dajte vale žehleniu pánskych košieľ a blúzok! Nemecký výrobca nežehlivých košieľ ETERNA ponúka pánske a dámske košele s jednoduchou údržbou. Nosiť, vyprať, zavesiť a hneď nosiť. Viac nie je potrebné aby ste vyzerali skvele v padnúcej košeli po celý deň.

prejsť na článok