Ako poznať kvalitné pracovné okuliare? Vysvetlenie noriem a označení

Pracovné okuliare spadajú do kategórie OOPP, ktoré majú za úlohu chrániť náš najcennejší zmysel - zrak. Preto by sme rozhodne nemali šetriť na lacných okuliaroch a hlavne, nosiť ich, lebo zranenie oka je často fatálne.

prejsť na článok

Pracovné okuliare UVEX: Nemecká precíznosť a nadštandardná kvalita

Pracovné okuliare sú neodmysliteľnou súčasťou väčšiny zamestnaní, hlavne tam, kde hrozí úraz tváre a oči. Ako vyzerajú moderné pracovne okuliare a čo všetko dokážu?

prejsť na článok

Ako si chrániť zrak počas leta? Slnečné pracovné okuliare, UV filtre a polarizačné filtre

S príchodom leta si ľudia pred slnkom chránia hlavne pokožku, aby sa nespálila. Slnečné lúče však dokážu poškodiť aj náš najcennejší zmysel, teda zrak. Ako si chrániť zrak počas leta a ako vybrať najlepšie slnečné pracovné okuliare?

prejsť na článok

Kvalitné pracovné odevy? Objavte belgickú značku Dassy!

Pracovné odevy Dassy patria v našom okolí medzi menej známu značku. Hoci sa jedná o vysokokvalitné odevy, svoj domovský región majú v oblasti Belgicka či Nemecka. Čím sú pracovné odevy Dassy zaujímavé a čo všetko ponúkajú?

prejsť na článok

Čo je PPC reklama? Vysvetlenie Pay per Click reklamy

Čo je PPC reklama? Určite ste narazili na pojem PPC reklama. Možno vám aj prišla pošta od Googlu, v ktorej vám sľúbili 75 € kreditu na reklamu v ich službe Google Ads. Ale čo je PPC reklama? PPC reklama, alebo inak nazývaná aj Pay per Click reklama je typ

prejsť na článok

Čo je content marketing alebo obsahový marketing vysvetlenie

Ak sa zaujímate o online marketing už nejakú dobu, slovné spojenie content marketing by vám nemalo byť cudzie. Možno úplne neviete, čo to znamená, ale určite ste o content marketingu buď počuli alebo niekde čítali. Tento článok je tu ale preto, kto chce d

prejsť na článok