Pracovné okuliare UVEX: Nemecká precíznosť a nadštandardná kvalita

Pracovné okuliare sú neodmysliteľnou súčasťou väčšiny zamestnaní, hlavne tam, kde hrozí úraz tváre a oči. Ako vyzerajú moderné pracovne okuliare a čo všetko dokážu?

prejsť na článok

Pracovné okuliare aj na šport? S nemeckými okuliarmi Uvex rozhodne áno!

Segmenty športového a pracovného oblečenia sa často prelínajú. Dôkazom sú aj svetové značky, ktoré sú úspešné ako v športovom segmente, tak v pracovnom. Príkladom môže byť Helly Hansen, Puma či Uvex.

prejsť na článok

Pracovná obuv Uvex: TOP 5 najlepších modelov

Nemecká pracovná obuv Uvex patrí u nás k veľmi obľúbenej značke. Síce majú v Nemecku silnú konkurenciu v podobe topánok Strauss, no obuv Strauss nie je na úrovni Uvexov a tak skoro ani nebude. Prečo je obuv Uvex tak obľúbená a aké modely patria do TOP 5?

prejsť na článok

Pracovná obuv Uvex: Spoznajte prémiové topánky z Nemecka

Jedna z veci, na ktorej ľudia neradi šetria je kvalitná obuv. V dnešnej dobe je však množstvo produktov, ktoré majú iba vysokú cenu a nič iné neponúkajú. Ako spoznať kvalitnú obuv a prečo si vybrať zrovna nemecký Uvex?

prejsť na článok

Uvex a HexArmor vypredávajú rukavice: Získajte prémiovú kvalitu za jedinečné ceny!

Získajte prémiové pracovné rukavice za bezkonkurenčné ceny. Nemecký uvex vypredáva skladové zásoby za fantastické ceny. Niektoré produkty vypredáva aj americký HexArmor.

prejsť na článok

Ako poznať kvalitné pracovné okuliare? Vysvetlenie noriem a označení

Pracovné okuliare spadajú do kategórie OOPP, ktoré majú za úlohu chrániť náš najcennejší zmysel - zrak. Preto by sme rozhodne nemali šetriť na lacných okuliaroch a hlavne, nosiť ich, lebo zranenie oka je často fatálne.

prejsť na článok