Ako prežiť deň v súlade s biorytmom tela

Už oddávna si lekári všimli, že napríklad boľavý žlčník sa ozýva najčastejšie po polnoci, k srdcovým kolapsom dochádza často pred poludním a aj iné orgány alebo zdravotné problémy kulminujú v určitú dennú dobu.

prejsť na článok

3 tipy ako v pohode prežiť finančnú krízu

Viaceré trhové indikátory naznačujú, že finančná kríza je za rohom. Niekoho potrápi viac, niekoho zas menej. Prečítajte si ako sa na krízu pripraviť. Svetový trh spomaľuje, nemecká ekonomika sa už ocitla v záporných číslach a slovenské HDP prudko pokleslo

prejsť na článok

LEGISLATÍVA: Ustanovenia § 58 ods. 2 a 3 Trestného zákona nie sú v súlade s Ústavou SR

Ústavný súd Slovenskej republiky 27. septembra 2023 nálezom rozhodol, že ustanovenia § 58 ods. 2 a 3 Trestného zákona nie sú v súlade s Ústavou Slovenskej republiky.

prejsť na článok

Ako vybrať správny vankúš?

Anatomicky správne podoprenie krčného zakrivenia chrbtice pri polohe na chrbte a udržanie rovnej krčnej chrbtice v súlade s osou tela na boku, a to bez tlakových bodov, to je rola vankúša. Aby ste to docielili, odporúčame zvážiť niekoľko základných faktor

prejsť na článok

LEGISLATÍVA: Ústavný súd SR rozhodol o dvoch návrhoch na začatie konania o súlade právnych predpisov

Ústavný súd Slovenskej republiky na neverejnom zasadnutí pléna 11. októbra 2023 rozhodol o dvoch návrhoch na začatie konania o súlade právnych predpisov.

prejsť na článok

Potraviny vyzerajúce ako časti tela, ktorým pomáhajú

Už od detstva počúvame známu vetu: „Si tým, čo ješ.“ Uvedomili ste si ale niekedy, že niektoré potraviny vyzerajú presne ako časti tela?

prejsť na článok