Ako vybrať najlepšie polo - Všetko, čo potrebujete vedieť o polo košeliach

V eshope SmartMen.sk nájdete najširšiu ponuku dámskych a pánskych polo tričiek v širokom spektre farieb, designov a veľkostí, bez log a bez printov. Krátky rukáv i dlhé rukávy. Obľúbená bavlnená i funkčné pola. Pre jednotlivcov i pre firemný dress code. Ako si ale vybrať najlepšie polo? Z akého materiálu? Ako sa o pola starať? Odpovieme na všetky súvisiace otázky v nasledujúcom článku.

prejsť na článok

Čo ste nevedeli o polokošeliach

Polokošeľa alebo polo tričko. Dva názvy pre jeden kúsok oblečenia v pánskom šatníku. Hocikedy už aj dámskeho šatníka. Názov Polo značí známu hru. Tušíte akú?

prejsť na článok

Prúžok na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Prúžky sú obľúbenou alternatívou k jednofarebným košeliam v štýle Business. Na rozdiel od väčšiny károvaných vzorov možno nosiť prúžky do oblekov. Majte na pamäti, že čím širší prúžok, tým viac je košeľa Casual. Prúžky, pretože sú na košeliach smerované v

prejsť na článok

Marco Polo Hotel

Vzdialený len 6 km od medzinárodného letiska Dubai a postavený v modernom štýle ponúka Marco polo Hotel výborné miesto pre oddych. Izby sú vybavené modernými technológiami vrátane plochej TV so satelitnmým pripojením a prístupom na internet. Samozrejmosťo

prejsť na článok

Ako kombinovať polotričko so sakom?

Je možné štýlovo zladiť polo so sakom? A je taká kombinácia vôbec prípustná? Poďme to spoločne rozobrať.

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o nežehlivých košeliach značky ETERNA

Dajte vale žehleniu pánskych košieľ a blúzok! Nemecký výrobca nežehlivých košieľ ETERNA ponúka pánske a dámske košele s jednoduchou údržbou. Nosiť, vyprať, zavesiť a hneď nosiť. Viac nie je potrebné aby ste vyzerali skvele v padnúcej košeli po celý deň.

prejsť na článok