Prúžok na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Prúžky sú obľúbenou alternatívou k jednofarebným košeliam v štýle Business. Na rozdiel od väčšiny károvaných vzorov možno nosiť prúžky do oblekov. Majte na pamäti, že čím širší prúžok, tým viac je košeľa Casual. Prúžky, pretože sú na košeliach smerované vždy zvisle na rozdiel od polo košeli, opticky zoštíhľujú postavu. Tenké prúžky uberú viac kíl než široké prúžky. Pozrime sa bližšie na najčastejšie typy prúžkov na pánskych košeliach.

prejsť na článok

Kocky na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Pravdepodobne máte v šatníku aspoň jednu kockovanú košeľu. Ak nosíte obleky a kravaty, potom sú tieto košele príjemnou alternatívou k jednofarebným spoločenským košeliam. Preskúmajme zblízka najčastejšie užívané kára na pánskych košeliach.

prejsť na článok

Ako porušiť pravidlá obliekania

Ako úspešne kombinovať zhodné vzory oblečenia - prúžky a kocky? Ak chcete zladiť dva zhodné vzory, či už prúžok alebo kocku, mali by ste vziať do úvahy farby a veľkosť týchto vzorov. Kocky na košeli a saku vyzerajú dobre, keď sú rôzne veľké.

prejsť na článok

Ako ladiť pánsku košeľu s kravatou

Navrhneme viacnásobné varianty setov košele s kravatou. S nižším počtom košelí alebo viazaniek v šatníku tak urobíte väčšiu parádu. Prakticky tak môžete k jedinej kravate nosiť viac košelí.

prejsť na článok

Vesta a pánska košeľa

Vesta je elegantným doplnkom k pánskej spoločenskej košeli. Vesta je doplnkom pre spoločenské udalosti typu svadby a plesy. Jednofarebnú spoločenskú košeľu obohaťte o vestu. Vestu možno nosiť k spoločenskej košeli a kravate bez saka ako David Beckham.

prejsť na článok

Košele a doplnky podľa farieb

Nakupovanie pánskych košieľ a kravát podľa farieb. Farby oblečenie vypovedajú o osobnosti majiteľa. Biela košeľa sa hodí ku všetkému. Modrá kravata k modrej aj bielej košeli. Červená kravata k modrej a bielej košeli. Fialová košeľa je obľúbená.

prejsť na článok