Ako vybrať pracovné tenisky? Aktualizované 2024

Pracovné tenisky sú obľúbená kategória, najmä pre mladých ľudí, ktorí hľadajú kvalitnú a hlavne dizajnovú pracovnú obuv. Ako sa zorientovať v ponuke a ako vybrať najlepšie pracovné tenisky?

prejsť na článok

Workshop pre správcov -2024

Úsek technického rozvoja, ako vykonávateľ centrálnej technickej evidencie pozemných komunikácií SR, systému hospodárenia s vozovkami a mostami organizuje aj tento rok pracovné stretnutie / workshop pre správcov pozemných komunikácií - v týždni od 18.3.202

prejsť na článok

Ako vybrať najlepšie montérky? Aktualizované 2024

Montérky sú neodmysliteľnou súčasťou pracovného oblečenia pre rôzne profesie. Či už ste zvárač, murár, stolár, alebo záhradník, potrebujete montérky, ktoré Vám poskytnú komfort, ochranu a funkčnosť. Ako si však vybrať tie správne?

prejsť na článok

Ako vybrať gumáky Dunlop? Aktualizované 2024

Gumáky Dunlop patria medzi svetovo najkvalitnejšie gumáky. 100 ročné know-how a unikátne materiály robia z tejto značky skutočne svetového hráča. Za kvalitou Dunlop však stojí aj výroba v Európe a cit pre detail. Spoznajte ponuku kvalitných gumákov a spra

prejsť na článok

Zimné pracovné rukavice: Ako vybrať dobré pracovné rukavice na zimu?

S príchodom zimy sa mení aj šatník, ktorý potrebujeme pri práci vonku. Zimné pracovné potreby sa vzťahujú aj na rukavice, keďže mať pevný úchop a zároveň mať suché ruky je základ. Ako si vybrať najlepšie zimné pracovné rukavice?

prejsť na článok

Pracovné odevy 2024: Aké sú trendy, čo sa nosí a aké značky sú najlepšie?

Začal sa nový rok 2024 a spolu s novým začiatkom je spojené aj bilancovanie minulého a nastavovanie cieľov do budúceho roka. Ako vyzerá vývoj segmentu pracovných odevov z pohľadu Representu?

prejsť na článok