Pracovné odevy 2024: Aké sú trendy, čo sa nosí a aké značky sú najlepšie?

Začal sa nový rok 2024 a spolu s novým začiatkom je spojené aj bilancovanie minulého a nastavovanie cieľov do budúceho roka. Ako vyzerá vývoj segmentu pracovných odevov z pohľadu Representu?

prejsť na článok

Kvalitné pracovné odevy? Objavte belgickú značku Dassy!

Pracovné odevy Dassy patria v našom okolí medzi menej známu značku. Hoci sa jedná o vysokokvalitné odevy, svoj domovský región majú v oblasti Belgicka či Nemecka. Čím sú pracovné odevy Dassy zaujímavé a čo všetko ponúkajú?

prejsť na článok

Pracovné odevy Snickers: Kvalitné pracovné odevy zo Švédska

Pracovný deň môže byť plný výziev a nepredvídateľných situácií, a práve preto je dôležité mať na sebe také oblečenie, ktoré je nielen pohodlné, ale aj spoľahlivé a odolné voči náročným podmienkam. V tomto smere sa značka Snickers stala synonymom kvality a

prejsť na článok

Pracovné odevy Bennon: Nové montérky na traky aj reflexné oblečenie

Česká značka Bennon je známa predovšetkým pre svoje pracovné topánky, ktoré už 15 rokov vyrába v českom meste Zlín. V nadväznosti na obuvnícku tradíciu veľkého Tomáša Bati tak patria medzi popredné české značky pracovnej obuvi. V poslednej dobe sa však za

prejsť na článok

Ako vybrať pracovné tenisky? Aktualizované 2024

Pracovné tenisky sú obľúbená kategória, najmä pre mladých ľudí, ktorí hľadajú kvalitnú a hlavne dizajnovú pracovnú obuv. Ako sa zorientovať v ponuke a ako vybrať najlepšie pracovné tenisky?

prejsť na článok

Talianske montérky Payper: objavte novinku v našej ponuke

Ponuku pracovných odevov rozširujeme o Taliansku značku Payper, ktorá vyrába nielen kvalitné, ale hlavne moderné a dizajnové pracovné odevy.

prejsť na článok