Ako vybrať školský batoh a aktovku?

Aktovky a školské batohy si v tomto školskom roku i v minulom zažívajú zvláštnu sezónu. Väčšina z nich od polovice vlaňajšieho marca sedela na striedačke a do školy sa nepozrela. Je jasné, že sa slovenské školstvo po tejto skúsenosti zmení. Je možné, že sa priblížila doba, kedy si deti v aktovkách budú môcť do školy nosiť oveľa menej učebníc a pracovných zošitov ako dnes. Alebo si ponesú len laptopy a desiatu?

prejsť na článok

Ako sa zorientovať v ponuke aktoviek a batohov pre prváčikov?

Bez ohľadu na to, aký je práve deňči mesiac, školský rok sa blíži vždy. Pokiaľ sa vám nechce nakupovať školský batoh alebo aktovku s veľkým predstihom, urobte si včas aspoň prehľad o tom, aké sú možnosti a čo je dôležité.

prejsť na článok

Ako sa perie školský batoh? Neperie! Dá sa teda nejako vyčistiť?

Čistý a udržiavaný školský batoh je lepší než zanedbaný a špinavý. Zvlášť, keď vám pri vyberaní a balení školských pomôcok ten batoh pravidelne pristáva na jedálenskom stole či v posteli v detskej izbe. Školský batoh je jednou z najužitočnejších školských

prejsť na článok

Prečo je dobré na jar skontrolovať aktovky a školské batohy? Pretože už je to dávno!

Je polovica druhého polroka, už je to asi dávno, čo ste aktovku či školský batoh kupovali – možno aj rok alebo dva, či tri. Deti rastú rýchlo, v niektorých ročníkoch poskočia aj o desať centimetrov.

prejsť na článok

Videoseriál Lekár radí

Lekár radí, ako má zdravá a bezpečná aktovka či školský batoh vyzerať, na čo si dávať pri výbere pozor? 

prejsť na článok

Aktovka alebo školský batoh? To je otázka, ktorá si žiada rozuzlenie!

Historicky je akosi dané, že pre prvú, druhú a niekedy i tretiu triedu sa zvolí aktovka a po zvyšok školskej dochádzky sa batohuje . Tomuto zvyku prispôsobujeme aj design a jednotlivé prvky našich výrobkov.

prejsť na článok