Biela košeľa a doplnky

Pánska biela košeľa sa hodí na svadbu. Biele pánske košele sú elegantné ku všetkým spoločenským aj neformálnym príležitostiam. Neurobíte chybu, keď si oblečiete bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom.

prejsť na článok

Fialová košeľa a doplnky

Pánska košeľa fialová a fialová kravata sú alternatívou k bielej a modrej košeli. Svetlo fialová košeľa do obleku. Kockovaná košeľa fialová Casual k džínsom. Luxusná košeľa fialová biznis s fialovou kravatou do obleku. Fialová košeľa a fialová kravata.

prejsť na článok

Biela košeľa vs. Modrá košeľa - Prečo si ich kupujeme?

Pozrime sa na klady a zápory dvoch najobľúbenejších a najpredávanejších pánskych košieľ. Priamy súboj medzi čisto bielou spoločenskou košeľou a modrou pánskou košeľou s dlhým rukávom. Ktorá je praktickejšia? Ktorá sa viac páči? Akú si kupujete radšej? Bie

prejsť na článok

Ružová košeľa a doplnky

Pánska spoločenská košeľa ružová do obleku. Ružová košeľa je moderná. Obľúbená modrá košeľa s ružovým vzorom. Muž v ružovej košeli dáva najavo svoje sebavedomie. Tmavý odtieň ružovej sa bežne pre pánske košele nepoužíva.

prejsť na článok

Biela košeľa

Čisto biela košeľa môže byť vďaka vzoru látky vnímaná ako striktne spoločenská, alebo nedbalo voľnočasová. Royal Oxford je na dotyk jemnejší, hebčejší a menej náchylný k pokrčeniu. Luxusné biele košele sa šijú z poplína. Látka je na dotyk hladká a lesklá.

prejsť na článok

Košele a doplnky podľa farieb

Nakupovanie pánskych košieľ a kravát podľa farieb. Farby oblečenie vypovedajú o osobnosti majiteľa. Biela košeľa sa hodí ku všetkému. Modrá kravata k modrej aj bielej košeli. Červená kravata k modrej a bielej košeli. Fialová košeľa je obľúbená.

prejsť na článok