Biela košeľa vs. Modrá košeľa - Prečo si ich kupujeme?

Pozrime sa na klady a zápory dvoch najobľúbenejších a najpredávanejších pánskych košieľ. Priamy súboj medzi čisto bielou spoločenskou košeľou a modrou pánskou košeľou s dlhým rukávom. Ktorá je praktickejšia? Ktorá sa viac páči? Akú si kupujete radšej? Biela košeľa je najpredávanejšia. Modrá je farbou businessu.

prejsť na článok

Ružová košeľa a doplnky

Pánska spoločenská košeľa ružová do obleku. Ružová košeľa je moderná. Obľúbená modrá košeľa s ružovým vzorom. Muž v ružovej košeli dáva najavo svoje sebavedomie. Tmavý odtieň ružovej sa bežne pre pánske košele nepoužíva.

prejsť na článok

Fialová košeľa a doplnky

Pánska košeľa fialová a fialová kravata sú alternatívou k bielej a modrej košeli. Svetlo fialová košeľa do obleku. Kockovaná košeľa fialová Casual k džínsom. Luxusná košeľa fialová biznis s fialovou kravatou do obleku. Fialová košeľa a fialová kravata.

prejsť na článok

Červená košeľa a doplnky

Mimo pracovné prostredie je červená košeľa moderná. Pri pracovných schôdzkach voľte červenú farbu ako doplnok k serióznejším farbám bielej, modrej a čiernej. Najčastejší a najobľúbenejší farebnou kombináciou je modrá pánska košeľa a červená kravata.

prejsť na článok

Biela košeľa a doplnky

Pánska biela košeľa sa hodí na svadbu. Biele pánske košele sú elegantné ku všetkým spoločenským aj neformálnym príležitostiam. Neurobíte chybu, keď si oblečiete bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom.

prejsť na článok

Džínsy a pánska košeľa

Ako kombinovať pánske džínsy a pánsku košeľu? Súčasná uvoľnená móda radí nechať pánsku košeľu voľne cez džínsy. K džínsom sa rozhodne hodí čierna košeľa a čisto biela košeľa.

prejsť na článok