Borbély Alexandra új filmje is látható lesz a húszéves CineFesten

Huszadik évfordulóján a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál új nagyjátékfilmes versenyszekcióval jelentkezik East of Europe névvel, mely a kortárs kelet-európai filmtermés legjavát mutatja be.

prejsť na článok

Mozart Varázsfuvolája Rost Andreával és Balga Gabriellával lesz látható a tévében

A magyar operaélet doyenje, Szinetár Miklós másodszor rendezte meg Wolfgang Amadeus Mozart A varázsfuvola című daljátékát 2014-ben, ezúttal rendkívül látványos vetítéstechnikai eljárás és ún. 3D-mapping segítségével.

prejsť na článok

Section 6

Alexandra Range The Alexandra range is beautiful, comforting and fresh. With its delicate arched silhouette, the Alexandra range becomes part of your home and fills the room with a light scent of beeswax from its solid wood surface. We have several diffe

prejsť na článok

Szerdától útlezárásokra kell számítani Gútán

Több útcakasz is járhatatlan lesz a vásár miatt. Forgalomkorlátozások lépnek érvénybe Gútán a héten. Szerda (08.09.) reggel hat órától kezdődően egészen vasárnap (08.13.) éjfélig az Iskola utcában a sétáló övezettől egészen a Kossuth utca keresztez

prejsť na článok

Népszámlálás

MEGKÉRDEZTÉTEK: "Beírhatom a népszámláláskor a magyart, ha a születésemkor az anyakönyvbe szlovák nemzetiséget jegyeztek be?" TERMÉSZETESEN. Szlovákokból egyébként is lesz elég és nekik nem kell a jogaikért számbeli mennyiségeket felmutatni.

prejsť na článok